Tijmstraat 10, Bergeijk

€ 385.000 k.k.

Tijmstraat 10

Bergeijk

Zeer verrassend uitgebouwde 2/1 kapper gelegen nabij het centrum van Bergeijk op een perceel van 312 m2 met 11 zonnepanelen, eigen parkeerplaatsen op eigen perceel en een eenvoudige…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Zeer verrassend uitgebouwde 2/1 kapper gelegen nabij het centrum van Bergeijk op een perceel van 312 m2 met 11 zonnepanelen, eigen parkeerplaatsen op eigen perceel en een eenvoudige mogelijkheid voor het realiseren van een slaap- en badkamer op de begane grond

Indeling;

Begane grond;

Via entree naar ontvangsthal met een “betonlook” tegelvloer van 90 x 90 cm. , voorzien van vloerverwarming, stukwerk wanden en stukwerk plafond.

Toiletruimte met wandcloset en fontein.

Technische ruimte met o.a. meterkast met een uitgebreide elektrische installatie, glasvezel, data-aansluitingen, omvormer ten behoeve van de 11 zonnepanelen.

C.v. ruimte/wasruimte met o.a. een Nefit HR combiketel van 2018, pomp t.b.v. de vloerverwarming en opstelling van de wasapparatuur.

Vanuit de ontvangsthal naar de uitgebouwde living met open woon- en leefkeuken van in totaal ca. 70 m2. Deze ruimte bestaat uit een zitgedeelte aan de voorzijde en een zeer ruime open woon- en leefkeuken aan de achterzijde met veel natuurlijk lichtinval. Op de vloeren ligt een “betonlook” tegelvloer van 90 x 90 cm. en deze is voorzien van vloerverwarming. De wanden en plafonds zijn gestukt en voorzien van inbouwspots met LED verlichting en enkele plafondspeakers. In een gedeelte van de woon- en leefkeuken is een extra verhoogd plafond aangebracht met een dakopbouw waardoor extra natuurlijk lichtinval binnenkomt en met daarin verwerkt een elektrisch te openen raam.

In de open keuken is een lichtkoepel aangebracht en een witte hoogglans keukeninrichting geplaatst in een hoekopstelling met een extra brede inductie kookplaat van 90 cm en een geïntegreerde afzuigkap in het plafond. De apparatuur bestaat verder uit een 2-tal koelkasten, stoomoven, combi/oven-magnetron, vaatwasser, een uitschuifbare Le Mans pannenschotel met 2 plateaus en een Quooker

Via de tuindeur in de woon- en leefkeuken naar de onderhoudsarme fraai aangelegde achtertuin met optimale privacy.

Via de open keuken toegang naar een verwarmde inpandige berging van ca. 20 m2 die eventueel nu, of in de toekomst kan worden verbouwd tot een ruime slaapkamer met badkamer op de begane grond. Achter deze ruimte is nog een extra berging aanwezig en deze geeft ook toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping;

Via ruime overloop naar 2 en eventueel 3 slaapkamers en een betegelde badkamer;

1e slaapkamer van ca. 20 m2 met vaste inloopkast, doch deze slaapkamer kan ook worden opgedeeld in 2 slaapkamers.

2e resp. 3e slaapkamer van ca. 10 m2.

Betegelde badkamer met een inloopdouche, voorzien van een stortdouche met douchedrain, , wandcloset, 2 wastafels met een badkamermeubel en een design radiator.

Algemeen;

Definitief energielabel A geldig tot en met 07-02-2029

Dak-, spouwmuur en vloerisolatie.

De begane grond is voorzien van vloerverwarming

Alle ramen zijn voorzien van isolerende beglazing, waarvan het merendeel bestaat uit triple glas

Bouwjaar oorspronkelijk ca. 1958, doch in 2018 en 2019 is deze woning zeer rigoureus verbouwd. Hierbij zijn ook alle water-, elektra- en gasleidingen vernieuwd, evenals de daken.

Onderhoudsarme voortuin met enkele parkeerplaatsen op het eigen perceel. De onderhoudsarme achtertuin heeft o.a. een overdekt terras, extra berging en er is een beregeningsinstallatie aanwezig met druppelslangen.

Inhoud woonhuis ca.

Perceeloppervlakte ca. 312 m2

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 312 m²
Type: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1958
Woonoppervlakte: 144 m²
Aantal kamers 5
Energie label A

Download Brochure Brochure


Kaart