Schutsboom 45, Bergeijk

€ 519.000 k.k.

Schutsboom 45

Bergeijk

Gelegen in een gewilde jonge wijk op een perceel van 481 m2 verrassend uitgebouwd en recentelijk gemoderniseerd vrijstaand woonhuis met o.a. kantoor/speelkamer van ca. 16 m2 op de begane grond,…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Gelegen in een gewilde jonge wijk op een perceel van 481 m2 verrassend uitgebouwd en recentelijk gemoderniseerd vrijstaand woonhuis met o.a. kantoor/speelkamer van ca. 16 m2 op de begane grond, afgesloten carport, verwarmde garage met verdieping en ruime achtertuin met optimale privacy

Indeling;

Begane grond;

Via entree naar een ruime ontvangsthal met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, licht getext metselwerkwanden en gestukt plafond, recentelijk vernieuwd geheel betegeld toilet met wandcloset en fontein en een vernieuwde meterkast (2017).

Gezellige ruime lichte living van ca. 34 m2 met een eiken houten vloer (voorbereid voor vloerverwarming), stukwerk wanden en stukwerk plafond, erker aan de voorzijde met inbouwspots, schouw met ingebouwde gashaard.

Dichte eetkeuken van ca. 14 m2 met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming en een in 2017 geplaatste luxe keuken in hoekopstelling, voorzien van een inductie kookplaat, r.v.s. afzuigkap, koelkast, vrieskast, vaatwasser, oven, combi-oven/magnetron, Quooker, dubbele draaiplateau en een composiet werkblad. In de keuken bevindt zich tevens een verdiepte kelderkast.

Bijkeuken met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, extra keukenblok en aansluiting wasmachine, wasdroger en werkkast met o.a. pomp t.b.v. de vloerverwarming.

Aansluitend toegang naar kantoor cq speelkamer van ca. 16 m2 met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, stukwerk wanden en mdf-plafond met inbouwspots.

1e Verdieping;

Via overloop met laminaatvloer naar 3 slaapkamers en een luxe geheel betegelde badkamer.

Slaapkamer 1 van ca. 3.90 x 3.60 meter met vloerbedekking en aansluiting t.v..

Slaapkamer 2 van ca. 3.90 x 3.60 meter met laminaatvloer en aansluiting t.v.

Slaapkamer 3 van ca. 4.00 x 2.60 meter met laminaatvloer, aansluiting t.v. en inloopkast

Luxe in 2017 gemoderniseerde badkamer met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, ruime inloopdouche met stortdouche, handdouche, douchedrain en glazen deur, ligbad, wandcloset, dubbele wastafel met badkamermeubel, design radiator en een grote brede kunststof dakkapel.

2e verdieping;

Via vaste trap naar ruime zolder met laminaatvloer, Intergas HR combiketel van 2010 en mogelijkheid voor een 4e slaapkamer cq hobbykamer.

Algemeen;

Voorlopig energielabel B

Dak-, spouwmuur-, en vloerisolatie en geheel voorzien van isolerende beglazing

Via inrit naar afgesloten carport met vliering en een elektrisch te bedienen sectionaal garagedeur en separate loopdeur

Verwarmde garage met zolder van ca. 6.00 x 4.60 meter met tegelvloer, keukenblok met warm en koud water en een grondwaterpomp t.b.v. de automatisch bedienbare beregeningsinstallatie. Achter de garage bevindt zich een overkapping

Bouwjaar ca. 1991

Inhoud woning 577 m3

Perceeloppervlakte 481 m2

De woning ligt in een rustige gewilde woonwijk, kort nabij het centrum, natuur en bosgebied en goede ontsluiting naar Eindhoven en snelwegennet.

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 481 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1991
Woonoppervlakte: 148 m²
Aantal kamers 7
Energie label B

Download Brochure Brochure


Kaart