Prinses Marijkestraat 31, Bergeijk

€ 469.000 k.k.

Prinses Marijkestraat 31

Bergeijk

Nabij het centrum van Bergeijk gelegen op een mooi perceel van 557 m2 uitgebouwde en gemoderniseerde sfeervolle 2/1 kapper met vrijstaande garage/carport van 40 m2 met zolder en ca. 35 meter…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Nabij het centrum van Bergeijk gelegen op een mooi perceel van 557 m2 uitgebouwde en gemoderniseerde sfeervolle 2/1 kapper met vrijstaande garage/carport van 40 m2 met zolder en ca. 35 meter diepe achtertuin met optimale privacy

Indeling;

Begane grond;

Entree naar ontvangsthal met eiken houten vloer, vernieuwde meterkast met glasvezelaansluiting.

Uitgebouwde woonkamer met woon- en leefkeuken van in totaal ca. 50 m2. De woonkamer heeft een eiken houten vloer, schouw met houtkachel, gedeeltelijk stukwerk wanden en een wand met houten lambrisering, houten balken plafond met inbouwspots en een vaste kast.

De open woon- en leefkeuken heeft een gedeeltelijke eiken houten vloer en gedeeltelijke natuurstenen vloer. De keukeninrichting naar ontwerp van Piet Boon is voorzien van een functioneel werkeiland met spoelbak en vaatwasser met een eetbar met een composiet werkblad en vaste eettafel. Daarnaast is de keukeninrichting voorzien van een Boretti gasfornuis met 4 gaspitten, grillplaat en een extra brede elektrische oven en afzuigkap, veel kastruimte en met een composiet werkblad, een 2e vaste werkblad met t.v. aansluiting en een koel/vriescombinatie. In het gestukte plafond bevinden zich diverse inbouwspots. Via keuken naar verdiepte kelder en via openslaande tuindeuren naar terras en achtertuin.

Bijkeuken met natuurstenen tegelvloer en aansluiting wasmachine en wasdroger en vaste kast.

Betegeld toilet met wandcloset en fontein.

1e Verdieping;

Via overloop naar 3 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer en c.v. ruimte.

Slaapkamer 1 van ca. 13 m2 met een vaste diepe inloopkast.

Slaapkamer 2 van ca. 11 m2 met dakkapel.

Slaapkamer 3 van ca. 6 m2 met dakkapel en vaste kasten.

Geheel betegelde badkamer met separate douche, ligbad met whirlpool, wandcloset, wastafel, design radiator en elektrische afzuiging.

C.v.ruimte/bergruimte met o.a. een Atag HR combiketel van ca. 2015.

2e Verdieping;

Via vlizotrap naar ruime nageïsoleerde bergzolder

Algemeen;

Dakisolatie en geheel voorzien van isolerende beglazing.

Naast de nieuwe meterkast zijn ook alle leidingen en schakelaars vervangen. De gehele woning is voorzien van deur- en raamhorren en vrijwel geheel voorzien van IT- en AV aansluitingen. De inbouwspots op de begane grond zijn dimbaar. Riolering is binnen en buiten geheel vernieuwd.

Garage/carport;

Deze zijn gebouwd in authentieke stijl en met gevelornamenten.

Via diepe oprit met meerdere parkeerplaatsen naar afgesloten poort en vrijstaande garage/carport van 40 m2 met een zeer ruime zolder boven de garage en carport met 2 hoge toegangsdeuren, zowel aan de voor- als achterzijde van de garage. Het plafond van de carport is afgetimmerd en voorzien van diverse inbouwspots. De carport is ook nog af te sluiten met veranda zeilwanden die op maat zijn gemaakt. In de garage ligt een gevlinderde vloer met schrobputje en er is krachtstroom aanwezig, evenals de grondwaterpomp voor de beregeningsinstallatie in de tuin. Via losse trap naar de zeer ruime zolderverdieping. De garage is eventueel ook geschikt voor het houden van kantoor aan huis, hobby- werkruimte of voor mantelzorg.

De achtertuin is ca. 35 meter diep en ligt op het noord westen en voorzien van een beregeningsinstallatie. In de tuin bevindt zich een tuinhuis van ca 12 m2 en een gedeelte van de tuin is bestraat met gebakken klinkers. De tuin is recentelijk heringericht.

De bruto inhoud van de woning bedraagt 422 m3 en van de garage/carport ca. 150 m3.

Het oorspronkelijke bouwjaar is ca 1950, doch is daarna meerdere malen verbouwd, uitgebouwd en gemoderniseerd.

Het betreft een charmant en bovenal sfeervol woonhuis en is gelegen in een zeer gewilde straat in Bergeijk met optimale privacy en geen directe achterburen.

Op korte afstand van de dorpskern van Bergeijk met alle gewenste voorzieningen. Nabij de sfeervolle dorpen Eersel en Valkenswaard. In de directe omgeving van bos- heidegebieden en vennen.

Goed en snel bereikbaar via het internationale autowegen-net naar Eindhoven/Venlo/Antwerpen. Op 20 auto minuten afstand van ASML, Maxima Medisch Centrum en High Tech Campus.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Zie ook ons aanbod op www.henniekunnen.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 557 m²
Type: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1950
Woonoppervlakte: 111 m²
Aantal kamers 5
Energie label C

Download Brochure Brochure


Kaart