Prins van Luikstraat 5, Luyksgestel

€ 525.000 k.k.

Prins van Luikstraat 5

Luyksgestel

Gelegen in een rustige straat en op een mooi perceel van 753 m2 vrijstaand en speels ingedeeld herenhuis met 4 slaapkamers, inpandige garage, kantoor/speelkamer/atelier van in totaal ca. 36 m2…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Gelegen in een rustige straat en op een mooi perceel van 753 m2 vrijstaand en speels ingedeeld herenhuis met 4 slaapkamers, inpandige garage, kantoor/speelkamer/atelier van in totaal ca. 36 m2 en een fraaie ca. 28 meter diepe achtertuin op het zuid westen

Indeling;

Begane grond;

Via entree naar ruime ontvangsthal met tegelvloer, garderobe, vide, betegeld toilet met wandcloset en fontein en meterkast.

Ruime lichte en speels ingedeelde living met via kleine niveauverschil naar de open woon- en leefkeuken van in totaal ca. 52 m2, voorzien van een tegelvloer, stukwerk wanden en stukwerk plafond, schouw met ingebouwde gashaard, openslaande tuindeuren, vaste audiokast en vaste boeken/vitrinekast. Vanuit de living zowel mooi uitzicht over de diepe achtertuin als voor- en zij-tuin.

In de open woon- en leefkeuken bevindt zich een lichte keukeninrichting, voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, close in boiler en een composiet werkblad en achterwand van composiet. Vanuit keuken mooi uitzicht over de diepe zonnige achtertuin.

Bijkeuken met tegelvloer, extra werkbladen met aansluitingen voor wasmachine, wasdroger vaatwasser en vele vaste kasten. Via tuindeur naar terras en achtertuin.

Via bijkeuken naar inpandige garage met elektra en dubbele houten deuren. Aansluitend bevindt zich hier een kantoor/speelkamer of atelier met een verhoogd plafond en mooi uitzicht over de achtertuin. Via een luik in de vloer toegang naar een verdiepte kelder op sta hoogte van ca. 16 m2 met o.a. opstelling Atag HR cv ketel van ca. 2015.

1e Verdieping;

Via hardhouten trap naar vide en overloop en naar 4 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer.

Slaapkamer 1 van ca. 5.30 x 4.00 meter met meerdere inbouwkasten met laminaatvloer.

Slaapkamer 2 van ca. 3.70 x 3.50 meter en met laminaatvloer.

Slaapkamer 3 van 3.50 x 3.10 meter en met laminaatvloer.

Slaapkamer 4 van ca. 3.15 x 2.70 meter en met laminaatvloer.

Geheel betegelde badkamer met douchecabine met thermostaatkraan, ligbad, wastafel, en een wandcloset.

2e verdieping;

Via een luik naar zolder met o.a. opstelling HR cv ketel van ca. 2013/2014.

Algemeen;

Energielabel C geldig tot 20 juni 2030

Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie en 4 rolluiken

Geheel voorzien van isolerende beglazing

De dakpannen zijn vernieuwd in 2016

Via ruime oprit naar inpandige garage en aansluitend kantoor/speelkamer/atelier van in totaal ca. 36 m2 met kelder op sta hoogte van ca 16 m2.

Voor- zij- en achtertuin op het zuid westen met o.a. extra brede elektrisch bedienbare zonneluifel, 2 tuinhuisjes met overkapping, diverse terassen en optimale privacy

Bouwjaar 1977, doch daarna meerdere malen verbouwd

Bruto inhoud 702 m3

Perceeloppervlakte 753 m2

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 753 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1977
Woonoppervlakte: 166 m²
Aantal kamers 7
Energie label C

Download Brochure Brochure


Kaart