Nachtegaallaan 5, Riethoven

€ 475.000 k.k.

Nachtegaallaan 5

Riethoven

Prachtig en rustig gelegen in een kleinschalige villawijk op een mooi perceel van 1245 m2 vrijstaande, duurzame en energiezuinige goed onderhouden houten Finnhouse woning met dubbelwandig…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Prachtig en rustig gelegen in een kleinschalige villawijk op een mooi perceel van 1245 m2 vrijstaande, duurzame en energiezuinige goed onderhouden houten Finnhouse woning met dubbelwandig logsysteem, 2 garages, 2 carports en zeer ruime tuin rondom met o.a. overdekt terras op het zuid westen, een vijverpartij en optimale privacy

Indeling;

Begane grond;

Via overdekte entree naar hal met garderobe, toilet met fontein, uitgebreide meterkast met o.a. glasvezelaansluiting.

Leuke gezellige woonkamer in L-vorm van ca. 45 m2 met prachtig uitzicht over de zij- en achtertuin met veel natuurlijk lichtinval, dubbele openslaande tuindeuren naar achtertuin met vijverpartij en tuindeur naar overdekt terras op het zuid-westen met elektrisch bedienbare zonwering.

Dichte keuken met een lichte keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven/magnetron en een provisiekast.

Via hal naar kantoor/hobbyruimte van ca. 13,5 m2. Via deze kantoorruimte toegang naar de 1e garage, die thans in gebruik is als hobbyruimte van ca. 20 m2. Naast deze garage/hobbyruimte bevindt zich de 2e garage en aan de voorzijde daarvan 2 carports met 2 lichtkoepels.

1e Verdieping;

Via overloop naar 3 slaapkamers en badkamer.

Slaapkamer 1 van ca. 4.00 x 4.00 meter met inloopkast en toegang naar het balkon.

Slaapkamer 2 van ca. 4.00 x 4.00 meter met toegang naar het balkon.

Slaapkamer 3 van ca. 4.00 x 2.80 meter met wastafel.

Badkamer met ligbad, separate douche, toilet, bidet, wastafel en aansluiting voor wasmachine en wasdroger.

2e Verdieping;

Via vlizotrap naar ruime zolder op stahoogte met o.a. opstelling van de Brink Allure B16 HR luchtverwarmingsketel van 2014 en Atag E 325 Ec HR combiketel van 2016.

Algemeen;

Het dubbelwandige logsysteem (2×7 cm. logbalk met daartussen 6 cm. glasisolatie) van deze houten milieuvriendelijke Finnhouse woning zorgt ervoor dat deze woning optimaal is ge├»soleerd. Daarnaast is de woning geheel voorzien van dak- en vloerisolatie evenals isolatieglas. Door de sterk isolerende eigenschappen van het toegepaste hout, gaat er na het verwarmen van de ruimten weinig energie verloren. En na afkoeling kan de temperatuur in korte tijd weer op het gewenste niveau worden gebracht, dankzij de luchtverwarming met uitstroomroosters in de vloeren die de houten logwanden vrijlaten. De diverse daken zijn uitermate geschikt voor het aanbrengen van vele zonnepanelen.

De woning is gelegen aan een klein rustig hofje en ligt op loopafstand van een prachtig natuurgebied. Bovendien bent u in ca. 5 autominuten op de A 67 en op korte afstand van ASML, Maxima Medisch Centrum en de High Tech Campus. Eindhoven ligt op ca. 15 km.

Het bouwjaar van de woning is 1986 en de brute inhoud van het woonhuis bedraagt ca. 625 m3. Het perceel is 1245 m2 groot.

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Zie ook ons aanbod op www.henniekunnen.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 1245 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1986
Woonoppervlakte: 138 m²
Aantal kamers 6

Download Brochure Brochure


Kaart