Meibloemstraat 10, Bergeijk

€ 450.000 k.k.

Meibloemstraat 10

Bergeijk

Op een mooi perceel van 553 m2 gelegen geschakeld vrijstaand en nagenoeg geheel gerenoveerd woonhuis (levensloopbestendig) met 6/7 slaapkamers, waarvan twee slaapkamers en badkamer op de begane…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Op een mooi perceel van 553 m2 gelegen geschakeld vrijstaand en nagenoeg geheel gerenoveerd woonhuis (levensloopbestendig) met 6/7 slaapkamers, waarvan twee slaapkamers en badkamer op de begane grond, eventueel kantoor, carport, verwarmde garage/hobbyruimte van 38 m2, en achtertuin op het zuid westen met optimale privacy

Indeling;

Begane grond;

Via entree naar hal met tegelvloer van 60×60, stucwerk wanden en stucwerk plafond met inbouwspots, geheel betegeld toilet met wandcloset en fontein, vernieuwde en zeer uitgebreide Hager meterkast met 16 elektragroepen, waarvan 1 krachtstroom en 1 inductie koken.

Vanuit de hal toegang naar de living in L-vorm met aansluitend semi-open keuken van in totaal ca. 53 m2. De living is voorzien van een eiken houten vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond, strakke schouw met ingebouwde Bellfire Cornerbell gaskachel, vast wandmeubel met witte hoogglans deuren, vaste wandkast met o.a. Toshiba airconditioning met inverter techniek voor koelen of verwarmen, aansluiting voor tv/internet en fraai gemaakte afneembare radiator ombouw over de gehele voorgevelbreedte.

Via schuifdeuren naar ruime semi open woon- en leefkeuken met tegelvloer van 60×60 , stucwerk wanden en stucwerk plafond, witte hoogglans keukeninrichting met een ruime 4 pits inductie kookplaat met extra warmhoud element, in het plafond geïntegreerde luxe Itho afzuigkap, koelkast, vaatwasser op hoogte, combi oven/magnetron, schiereiland met spoelbak en veel kastruimte en via openslaande tuindeuren naar terras en achtertuin.

Via schuifdeur naar ruime bijkeuken met tegelvloer van 60×40, plafond met geïntrigeerde LED spots verlichting, extra keukeninrichting met granieten werkblad en aansluiting wasmachine en wasdroger en toegang naar kelderkast.

Via de hal toegang naar 2 slaapkamers en geheel betegelde badkamer.

Slaapkamer 1 van ca. 17 m2 met licht eiken vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond, deze ruimte kan echter ook worden gebruikt voor een kantoor, speelkamer of 2e living, inclusief aansluiting tv/internet.

Slaapkamer 2 van ca. 7,5 m2 met eiken houten vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond, wandmeubel aan aansluiting voor tv/internet

Geheel betegelde badkamer met vloerverwarming, inloopdouche met thermostaatkraan en glazen deuren, wastafel met badkamermeubel, wandcloset en een design radiator.

Aan achterzijde van de woning bevindt zich een 2e ontvangsthal.

1e Verdieping;

Via ruime overloop van ca. 9 m2 met lichtinval via dakkapel naar 3 slaapkamers en een eventueel nog te realiseren 2e badkamer en toilet.

Slaapkamer 3 van ca. 20 m2 met airco unit (zie beschrijving airco in de living), laminaatvloer, vaste kast, stucwerk wanden en stucwerk plafond en ruime inloopkast met lichtkoepel.

Slaapkamer 4 van ca. 15,5 m2 met laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

Slaapkamer 5 van ca. 12 m2 met laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond, inbouwkast, bureau en lichtkoepel met verduistering

Extra ruimte van ca. 13 m2 voor het realiseren van een 2e badkamer, in deze ruimte bevindt zich de HR combi ketel, zijnde een Remeha Calenta 40L CW6 HR107 van 2013.(centrale verwarming met 3 afzonderlijk regelbare zones)

2e ruimte voor eventueel opbergkast of 2e toilet.

2e technische ruimte met distributie van elektra, datanetwerk, oriëntatie verlichting, installatie rookmelders en c.v. thermostaten.

2e Verdieping;

Via vaste trap naar overloop met Velux tuimelvenster van ca. 10 m2 met mogelijkheid voor 2 slaapkamers.(deze dienen eventueel nog te worden afgewerkt)

Slaapkamer 6/hobbyruimte van ca. 18 m2 met Velux tuimelvenster.

Slaapkamer 7/hobbyruimte van ca. 13,5 m2 met Velux tuimelvenster.

3e technische ruimte verdere distributie van elektragroepen, data en ventilatie.

Algemeen;

Energielabel A geldig tot en met 02-09-2025

Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie en geheel voorzien van isolerende beglazing HR++

Dakgoten zijn uitgevoerd in zink en voorzien van zinken kraal en zinken onderlijst en dakranden zijn allen in zink uitgevoerd en voorzien van zinken kraal en zinken onderlijst

Alle ramen en kozijnen van hardhout, en de raamkozijnen zijn voorzien van Ducotop ventilatieroosters.

De dakkapellen, raamkozijnen begane grond aan de voorzijde en boeiboord carport zijn bekleed met duurzaam behandelde houten delen (Waxed Wood Siberisch lariks)

Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1967., doch tussen 2010 en 2013 nagenoeg grotendeels gerenoveerd en uitgebouwd

Via ruime carport naar verwarmde garage van ca. 19 m2 met o.a. aansluitingen voor wasmachine en wasdroger, krachtstroom.

Achter garage bevindt zich een verwarmde hobbyruimte van ca. 19 m2 met o.a. toilet met fontein en een netwerk en coax aansluiting

Inhoud woonhuis ca.686 m3

Perceeloppervlakte ca. 553 m2

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Zie ook ons aanbod op www.henniekunnen.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 553 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1967
Woonoppervlakte: 250 m²
Aantal kamers 10
Energie label A

Download Brochure Brochure


Kaart