Kerkstraat 20, Bergeijk

€ 398.000 k.k.

Kerkstraat 20

Bergeijk

In de oude dorpskern gelegen op een perceel van ca. 684 m2 gerenoveerde vooroorlogse 2/1 kapper met meerdere eigen parkeerplaatsen, grote dubbele garage/hobbyruimte van in totaal ca. 65 m2,…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

In de oude dorpskern gelegen op een perceel van ca. 684 m2 gerenoveerde vooroorlogse 2/1 kapper met meerdere eigen parkeerplaatsen, grote dubbele garage/hobbyruimte van in totaal ca. 65 m2, event. beroep aan huis/mantelzorg en mooi aangelegde achtertuin op het zuiden met optimale privacy en o.a. overdekt terras, tuinhuis en vijverpartij

Indeling;

Begane grond;

Via entree naar hal met tegelvloer, uitgebreide meterkast, stucwerk wanden.

Gezellige woonkamer met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, schouw met houtkachel, stucwerk wanden, houten plafond en via schuifpui naar tuin.

Eetkeuken met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, en een lichte keukeninrichting in U-opstelling, voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast, natuurstenen werkblad en een ruime betegelde kelderkast. Totale oppervlakte woonkamer en eetkeuken ca. 46 m2.

Geheel betegelde bijkeuken met o.a. opstelling AWB HR combiketel van 2005, aansluiting wasmachine/wasdroger, inbouwkast en wastafel.

Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset, fontein en mechanische afzuiging.

1e Verdieping;

Via overloop met inbouwkast naar 3 slaapkamers, allen voorzien van laminaatvloeren en een geheel betegelde ruime badkamer.

Slaapkamer 1 van ca. 4.90 x 4.25 meter.

Slaapkamer 2 van ca. 3.75 x 3.35 meter.

Slaapkamer 3 van ca. 3.35 x 2.00 meter.

Geheel betegelde badkamer met ligbad, douche voorzien van een thermostaatkraan, wandcloset, wastafel met badkamer meubel en mechanische ventilatie.

2e Verdieping;

Via vlizotrap naar zolderverdieping.

Algemeen;

Dak- en vloerisolatie en nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing

Via eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen naar dubbele garage met 2 elektrisch bedienbare garagedeuren, houtkachel, kleine ruimte t.b.v. gereedschappen met kelderruimte, vliering en aansluitend een geïsoleerde hobbyruimte met laminaatvloer, t.v. en internet aansluiting en schuifpui naar overdekt terras. Totale oppervlakte garage en hobbyruimte ca. 65 m2. Deze hobbyruimte is eventueel ook uitermate geschikt voor een beroep aan huis of voor mantelzorg

Het betreft hier een mooi aangelegde achtertuin op het zuiden met optimale privacy en o.a. vijverpartij, tuinhuis met grondwaterpomp t.b.v. de tuinbesproeiing.

Bouwjaar ca. jaren ‘30 en o.a. ca. 1996 verbouwd en gerenoveerd

Inhoud woonhuis ca. 516 m3, exclusief vrijstaande bijgebouwen

Perceeloppervlakte ca. 684 m2

Gunstig gelegen op korte afstand van alle voorzieningen in het centrum en basisschool

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Zie ook ons aanbod op www.henniekunnen.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 684 m²
Type: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1930
Woonoppervlakte: 136 m²
Aantal kamers 5

Download Brochure Brochure


Kaart