Jan Roeststraat 21, Bergeijk

€ 450.000 k.k.

Jan Roeststraat 21

Bergeijk

Vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers, dubbele garage, vrijstaand verwarmd atelier/hobby-praktijkruimte van ca. 22 m2 en rustig en beschut gelegen in een groene woonomgeving nabij het centrum…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers, dubbele garage, vrijstaand verwarmd atelier/hobby-praktijkruimte van ca. 22 m2 en rustig en beschut gelegen in een groene woonomgeving nabij het centrum van Bergeijk op een perceel van 973 m2

Indeling:

Begane grond:

Via entree naar ontvangsthal met tegelvloer en meterkast.

Woonkamer in L-vorm van ca. 41 m2 met een natuurstenen vloer, stukwerk wanden en balken plafond, schouw met open haard en schuifpui naar tuin.

Semi open keuken met tegelvloer en een eiken houten keukeninrichting in U-opstelling, voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, combi-oven/magnetron, vaatwasser, koelkast en vrieskast.

Via keuken naar achterhal met o.a. c.v. ruimte met o.a. opstelling Brink Allure hete lucht ketel van ca 2007 en een Intergas HR combiketel.

Via gang naar 3 slaapkamers en badkamer.

Slaapkamer 1 van ca. 4.60 x 3.40 meter met laminaatvloer.

Slaapkamer 2 van ca. 3.40 x 3.10 meter met wastafel en laminaatvloer.

Slaapkamer 3 van ca. 3.40 x 2.25 met laminaatvloer.

Geheel betegelde badkamer met douchecabine, ligbad, dubbele wastafel met badkamermeubel, wandcloset en aansluiting wasmachine.

Atelier/hobby- of praktijkruimte;

In de tuin bevindt zich een vrijstaand gemetseld atelier van ca. 22 m2 en is voorzien van een tegelvloer, extra keukenblok met water aansluiting en verwarming, middels een gasgevelkachel. In het berggedeelte staat een grondwaterpomp t.b.v. de beregening van de tuin.

Dubbele garage met zolder:

Via een diepe brede oprit toegang naar de dubbele garage van ca. 42 m2 met elektra en 2 garagedeuren. Via trap toegang naar zolder.

Algemeen:

De bungalow is voorzien van dubbele beglazing en van vele rolluiken die bijna allemaal elektrisch te bedienen zijn

Bouwjaar ca. 1954, doch daarna meerdere malen verbouwd

Gebruikersoppervlak wonen 112 m2 en bruto inhoud 513 m3

Perceeloppervlakte 973 m2.

De woning ligt op loopafstand het gezellige centrum van Bergeijk en nabij een uitgestrekt bosgebied en vele voorzieningen, zoals cultureel centrum De Kattendans, winkels, scholen en sportverenigingen.

De aanvaarding is in overleg.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Zie ook ons aanbod op www.henniekunnen.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 973 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1954
Woonoppervlakte: 112 m²
Aantal kamers 5

Download Brochure Brochure


Kaart