Hasselsestraat 31, Luyksgestel

€ 329.000 k.k.

Hasselsestraat 31

Luyksgestel

Keurig onderhouden vrijstaande semi-bungalow met inpandige verwarmde garage van ca. 27 m2 en een 2e grote houten garage/hobbyruimte van ca. 30 m2 en dit alles gelegen op een mooi perceel van…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Keurig onderhouden vrijstaande semi-bungalow met inpandige verwarmde garage van ca. 27 m2 en een 2e grote houten garage/hobbyruimte van ca. 30 m2 en dit alles gelegen op een mooi perceel van 626 m2 met optimale privacy in de ruime achtertuin

Indeling;

Begane grond;

Via overdekte entree naar hal met gedeeltelijk betegeld toilet met wandcloset en fontein, werkkast en vernieuwde meterkast.

Gezellige knusse woonkamer van ca. 25 m2 met een schouw en ingebouwde houtkachel, stucwerk wanden en stucwerk plafond, rolluik aan de voorzijde en een tuindeur naar kleine serre.

Dichte eetkeuken van ca. 12,5 m2 met marmoleum vloer, diverse vaste authentieke kasten, lichte keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, draaicarrousel.

Slaapkamer 1 van ca. 4.00 x 3.00 met 2 inbouwkasten en laminaatvloer.

Slaapkamer 2 van ca. 3.40 x 3.00 met wastafel.

Geheel betegelde badkamer met douchecabine met glazen deuren, ligbad, wastafel en een design radiator.

Via keuken naar kleine serre met mozaïek tegelvloer met deur naar achtertuin en toegangsdeur naar de inpandige verwarmde garage van ca. 27 m2 met elektrisch bedienbare garagedeur. In deze garage bevindt zich o.a. de opstelling van de wasmachine, wasdroger, wastafel, grondwaterpomp voor het beregenen van de tuin en de vaste trap naar de 1e verdieping.

1e Verdieping;

Via vaste trap in de garage toegang naar de na geïsoleerde zolder op stahoogte over de gehele breedte van de semi bungalow. In deze zolder bevinden zich 2 dakramen en de Nefit HR combiketel van 2013.

Algemeen;

Dakisolatie en de semi bungalow is grotendeels voorzien van kunststof ramen en kozijnen met isolerende beglazing

Via eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen naar 2 garages/hobbyruimtes met 2 elektrisch bedienbare garagedeuren. Achter de houten garage is nog een afgesloten ruimte voor bv het stallen van een aanhanger en aansluiting een ruimte voor tuingereedschappen

Bouwjaar ca. 1963, doch daarna meerdere malen verbouwd

Brute inhoud woonhuis 568 m3

Perceeloppervlakte 726 m2

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Zie ook ons aanbod op www.henniekunnen.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 726 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1963
Woonoppervlakte: 87 m²
Aantal kamers 4

Download Brochure Brochure


Kaart