Florijnhof 1, Valkenswaard

€ 279.000 k.k.

Florijnhof 1

Valkenswaard

Op een perceel van 309 m2 gelegen leuke ruime hoekwoning met multifunctioneel bijgebouw van ca. 40 m2 thans in gebruik als slaap- en badkamer op de begane grond, daarnaast 4 slaapkamers, 2e …

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Op een perceel van 309 m2 gelegen leuke ruime hoekwoning met multifunctioneel bijgebouw van ca. 40 m2 thans in gebruik als slaap- en badkamer op de begane grond, daarnaast 4 slaapkamers, 2e badkamer, berging, achtertuin op het zuiden en op het dak van de achterzijde van de woning bevinden zich 9 zonnepanelen. Aan de voorzijde zijn meerdere parkeerplaatsen.

Indeling;

Begane grond;

Via entree naar hal meterkast.

Woonkamer van ca. 7.38 x 5.33 meter met stucwerk wanden, spuitwerk plafond,

tuindeur naar achtertuin en berging.

Open keuken van ca. 3.04 x 2.30 meter met kunststof keukenblok, voorzien gaskookplaat, afzuigkap, oven, close in boiler, aansluiting vaatwasser en diverse kasten.

Via portaal naar gedeeltelijk betegeld toilet met fontein.

Via woonkamer eveneens toegang naar multifunctioneel bijgebouw van ca. 40 m2 thans in gebruik als slaap- en badkamer op de begane grond. Tevens is hier nog een zolderverdieping met o.a. een elektrische boiler.

Slaapkamer 1 van ca. 4.20 x 3.00 meter.

Geheel betegelde badkamer met douche, wastafel en wastafelmeubel.

Separaat toilet met fontein.

1e Verdieping;

Via overloop naar 3 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer.

Slaapkamer 2 van ca. 4.43 x 3.03 meter.

Slaapkamer 3 van ca. 4.40 x 3.03 meter.

Slaapkamer 4 van ca. 2.81 x 2.21 meter.

Geheel betegelde badkamer met ligbad met douche, wastafel en aansluiting wasmachine.

Separaat gedeeltelijk betegeld toilet met fontein.

2e Verdieping;

Via vaste trap naar voorzolder met o.a. Intergas HR combiketel van 2015, mechanische ventilatie en omvormer t.b.v. aanwezige zonnepanelen.

Slaapkamer 5 van 5.50 x 3.03 met groot dakraam en vaste wastafel.

Algemeen;

Definitief energielabel C is geldig tot 18-10-2027 en dat betekent dat het definitieve label is opgesteld op 18-19-2017. In 2015 is de woning voorzien van een nieuwe Intergas HR combiketel en daarna zijn nog 9 zonnepanelen geplaatst. Derhalve zal er nu sprake zijn van een hoger energielabel.

Dak-, spouwmuurisolatie

Geheel voorzien van isolerende beglazing

Voor- en achtertuin op het zuiden met berging en vrije achterom

Bouwjaar ca. 1982

Inhoud woonhuis ca. 460 m3

Perceeloppervlakte 309 m2

Aanvaarding kan per direct

Projectnotaris; Voor de verkoop van deze woning heeft de eigenaar MHM Onroerend Goed B.V. een project notaris aangewezen en daar zal dan ook de leveringsakte dienen te passeren. Deze notaris is; Notariaat Maarten Rijntjes, Nieuwstraat 44, 5521 CD Eersel

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Zie ook ons aanbod op www.henniekunnen.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 309 m²
Type: hoekwoning
Bouwjaar: 1982
Woonoppervlakte: 160 m²
Aantal kamers 8

Download Brochure Brochure


Kaart