Estherdal 27, Valkenswaard

€ 359.000 k.k.

Estherdal 27

Valkenswaard

Gelegen in Oud Dommelen op een hoekperceel van 273 m2 uitgebouwde 2/1 kapper met 4 slaapkamers, carport, ruime garage van ca. 22 m2 en achtertuin op het zuid westen met o.a. 16 zonnepanelen en…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Gelegen in Oud Dommelen op een hoekperceel van 273 m2 uitgebouwde 2/1 kapper met 4 slaapkamers, carport, ruime garage van ca. 22 m2 en achtertuin op het zuid westen met o.a. 16 zonnepanelen en grenzend aan een ruim opgezette groenstrook

Indeling;

Begane grond;

Via overdekte entree naar ontvangsthal met tegelvloer, stukwerk wanden en spuitwerk plafond, geheel betegeld toilet met wandcloset en fontein.

Uitgebouwde living in L-vorm met veel natuurlijk lichtinval en open keuken van in totaal ca. 48 m2 met een laminaatvloer, stukwerk wanden en spuitwerk plafond en open haard.

Open keuken met tegelvloer met een lichte keukeninrichting, voorzien gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser, koelkast, vrieskast en diverse kasten. Vanuit keuken naar overdekt terras met o.a. zonnepanelen en naar ruime garage van ca. 22 m2.

1e Verdieping;

Via overloop naar 3 ruime slaapkamers, allen voorzien van laminaatvloeren, stukwerk wanden en spuitwerk plafonds en een geheel betegelde badkamer.

Slaapkamer 1 van ca. 4.20 x 3.60 meter.

Slaapkamer 2 van ca. 3.65 x 3.60 meter.

Slaapkamer 3 van ca. 3.35 x 2.45 meter.

Geheel betegelde badkamer met douchecabine met glazen deuren en thermostaatkraan, wandcloset, wastafel met spiegelwand, ingebouwde muziekinstallatie met spotjes en een design radiator.

2e Verdieping; (betonnen vloer)

Via vaste trap naar voorzolder met o.a. cv ruimte en wasruimte en 4e slaapkamer..

Slaapkamer 4 van 4.50 x 3.53 met grote dakkapel.

Was- en cv ruimte met opstelling wasmachine en wasdroger en een Nefit HR combiketel van ca. 2015

Algemeen;

Dak-, spouwmuur- en gedeeltelijk voorzien van vloerisolatie.

Begane grond voorzien van kunststof ramen en kozijnen met isolerende beglazing

Voor- en achtertuin op het zuid westen met diepe carport, ruime garage van ca. 8.00 x 2.90 meter met een elektrisch bedienbare garagedeur, omvormer t.b.v. de 16 zonnepanelen en een vrije achterom. De woning grenst aan de rechterzijde tegen een zeer ruim opgezette groenstrook en ligt direct nabij Winkelcentrum “De Belleman” en scholen.

De tuin is ca. 10 meter diep en 9 meter breed en voorzien van een sproei installatie en tuinverlichting met automatische sensor. De overkapping en carport zijn voorzien van inbouwspots met sensor.

Op fietsafstand van ASML en de High Tech Campus

Bouwjaar ca. 1973, doch daarna uitgebouwd en gemoderniseerd

Inhoud woonhuis ca. 564 m3

Perceeloppervlakte 273 m2

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Zie ook ons aanbod op www.henniekunnen.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 273 m²
Type: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1973
Woonoppervlakte: 141 m²
Aantal kamers 6

Download Brochure Brochure


Kaart