Eikendreef 13, Bergeijk

€ 598.000 k.k.

Eikendreef 13

Bergeijk

In een zeer bosrijke villawijk gelegen op een perceel van 763 m2 zeer royale vrijstaande villa van ca. 1250 m3 met dubbele inpandige garage/hobbyruimte, 4 slaapkamers, 2 badkamers,…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

In een zeer bosrijke villawijk gelegen op een perceel van 763 m2 zeer royale vrijstaande villa van ca. 1250 m3 met dubbele inpandige garage/hobbyruimte, 4 slaapkamers, 2 badkamers, multifunctionele hobbyruimte en prachtige tuin op het zuid westen met optimale privacy en grenzend aan uitgestrekt bosgebied en met mogelijkheid om bosgrond bij te kopen

Indeling;

Begane grond;

Via overdekte entree naar ruime ontvangsthal met vide, leistenen vloer, gedeeltelijk stucwerk wanden en gedeeltelijk leistenen wanden, stucwerk plafond, geheel betegeld toilet met fontein en fraaie trappartij naar 1e verdieping, meterkast.

Via de hal naar de ruime living van ca. 45 m2 met prachtig uitzicht over de voor- en achtertuin, schouw met open haard en via tuindeur naar ruim buitenterras.

Dichte eetkeuken van ca. 10 m2 met tegelvloer, lichte keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, draaicarrousel.

Betegelde bijkeuken met aansluiting wasmachine en wasbak en via trap naar souterrain/basement met o.a. dubbele garage, wijnkelder, c.v. ruimte en hobbyruimte.

Via ontvangsthal eveneens toegang naar 2 slaapkamers en betegelde badkamer

Slaapkamer 1 van ca. 4.00 x 3.75 en 3 inbouwkasten

Slaapkamer 2 van ca 3.75 x 2.90 met wastafel

Geheel betegelde badkamer met ligbad, toilet, wastafel.

1e Verdieping;

Via vide en ruime overloop naar 2 slaapkamers, 2e badkamer en zeer ruime multifunctionele hobbyruimte van ca. 60 m2.

Slaapkamer 3 van 3.75 x 3.50 met 4 inbouwkasten

Slaapkamer 4 van ca. 3.75 x 3.50 met 4 inbouwkasten

Grote multifunctionele hobbyruimte van ca. 60 m2 met o.a. 4 inbouwkasten en dakkapel, eventueel ook geschikt om meerdere kamers van te maken.

2e betegelde badkamer met douche, wastafel

Basement/souterrain

Via bijkeuken naar souterrain/basement

Deze ruimte is onderverdeeld in een ruime dubbele garage, wijnkelder, c.v. ruimte en 2 separate hobbyruimtes.

Algemeen;

Het betreft hier een statige villa die omstreeks 1967 op een terp is gebouwd en ligt aan een mooie rustige dreef in het Woonbos van Bergeijk. De zij- en achtertuin ligt op het zuid westen. Direct achter de villa bevindt zich een groot buiten terras van ca. 50 m2 met een trap naar de begane grond en naar de garages met parkeergelegenheid op eigen perceel. De wijk staat bekend om zijn ruime opzet met veel natuurlijk groen en bossen rondom. Het perceel is groot 763 m2 en grenst aan een uitgestrekt bosgebied, waardoor het perceel visueel veel groter lijkt. Overigens bestaat de mogelijkheid bosgrond bij te kopen van de gemeente Bergeijk. De inhoud van de villa bedraagt ca. 1250 m3. De villa is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing.

De ligging van deze villa is op zeer korte afstand van het gezellige centrum van Bergeijk, uitgestrekt bosgebied en vele voorzieningen, zoals cultureel centrum De Kattendans, winkels, scholen en sportverenigingen. Bovendien bent u in ca. 5 autominuten op de A 67 naar Antwerpen en Venlo en dus op korte afstand van ASML, Maxima Medisch Centrum en de High Tech Campus. Eindhoven ligt op ca. 20 km.

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Zie ook ons aanbod op www.henniekunnen.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 763 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1967
Woonoppervlakte: 280 m²
Aantal kamers 8

Download Brochure Brochure


Kaart