Eerselsedijk 61, Bergeijk

€ 995.000 k.k.

Eerselsedijk 61

Bergeijk

VILLA “DENNENHORST”, vrijstaande karakteristieke villa met kantoor, gelegen op een unieke locatie in het bosrijke “Woonbos” op bijna 5700 m2 met lift, dubbele garage van ca. 60 m2 met…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

VILLA “DENNENHORST”, vrijstaande karakteristieke villa met kantoor, gelegen op een unieke locatie in het bosrijke “Woonbos” op bijna 5700 m2 met lift, dubbele garage van ca. 60 m2 met een grasdak, 2 carports en een prachtig onder architectuur aangelegde tuin en deels bostuin rondom. Een ideale locatie voor b.v. wonen/werken aan huis, praktijkruimte, of t.b.v. mantelzorg/gastenverblijf

Villa Dennenhorst ligt als het ware op een terp met op de begane grond o.a. de kantoren en op de 1e en 2e verdieping het woongedeelte. Op de begane grond bestaat de mogelijkheid om een mantelzorg- of gastenverblijf te realiseren, omdat daar reeds een badkamer en keukeninrichting aanwezig is.

Alle 3 etages bereikbaar via 2x inpandige trappartijen en lift; vliering via 1x vlizotrap.

Begane grond:

Op de begane grond bevindt zich het 1e en 2e kantoor van respectievelijk 48 m2 en 35 m2 met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming en meterkast met o.a. alarm-, telefoon en Wifi installaties. Betegelde badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, toilet, wastafel en 2 kasten. Separate wasruimte met opstelling wasmachine, wasdroger, wastafel en waskoker vanaf de 2e verdieping. Royale wijnkelder van ca. 14 m2 en extra berging.

Van kantoor 2 toegang naar carport met aan buitenzijde aangebouwde glazen lift met 4 stops,

1e verdieping:

Via de lift, inpandige trap vanuit de begane grond, of de dubbele trap aan de voorzijde huis naar entree met ruime hal met houten vloer, garderobe, meterkast met uitgebreide elektrische installatie, betegelde toiletruimte met fontein.

Toegang naar fraaie living van ca. 45 m2 met houten vloer, stukwerk wanden en een zwevend plafond met inbouwspots, schouw met ingebouwde houtkachel, via openslaande tuindeur naar groot overdekt terras met buiten open haard en naar verhoogde tuin met prachtig uitzicht over de achter- en naastgelegen tuinen en terrassen

Via hal en living naar kwartronde eet-/woonkeuken van ca. 45 m2 met parketvloer, stukwerkwanden en keukeninrichting met terrazzo werkblad van 5,5 meter, dubbele spoelbak, Boretti 5 pits gasfornuis met brede oven, afzuigkap, combi-oven/magnetron, Amerikaanse koelkast en vaatwasser.

Vanuit de ruime hal ook toegang naar kantoorruimte van ca. 22 m2 en tuindeur naar terras aan achterzijde. Deze ruimte zou ook kunnen worden gebruikt als bv. speelkamer of slaapkamer.

2e Verdieping;

Via lift en 2x trappartijen toegang naar overloop met vaste kasten naar 3 royale slaapkamers of met aanpassing 4x of 5x slaapkamers als voorheen).

• Ouderslaapkamer van ca. 25 m2 met verhoogd plafond, inbouwkasten en toegang tot brede loggia.

• 2e Slaapkamer van ca. 17 m2 met kasten, wasbak, waskoker en toegang tot dakterras.

• 3e Slaapkamer van ca. 17 m2 met inbouwkasten.

• Open bibliotheek van ca. 11 m2, eventueel weer terug te brengen naar 4e slaapkamer.

Geheel betegelde badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, ligbad, toilet en 2 wastafels;

3e Verdieping;

Via vlizotrap naar geheel geïsoleerde zolder en via brandmuur in 2 ruimtes verdeeld over de hele breedte van het huis met o.a. Atag HR ketel 2016 met grote 200 liter boiler. Op de daken zijn 46 zonnepanelen aangebracht.

Tuin:

Via de dubbele inrit vanaf de Eerselsedijk toegang naar de villa. De dubbele garage van ca. 60 m2 heeft 2 automatisch te bedienen garagedeuren en op de garage bevindt zich een grasdak. Hier is tevens de 1e carport aanwezig die toegang geeft tot de lift, die aan de achterzijde van de villa is aangebracht. Daarnaast is een gegalvaniseerde 2e dubbele carport van ca. 42 m2 met houtopslag en met klimop begroeiing. De onder architectuur aangelegde tuin is voorzien van een computer gestuurde beregeningsinstallatie middels een grondwater dompelpomp en tuinverlichting. De tuin aan de linkerzijde is mede vanwege de honden volledig omheind met meerdere poorten en aan de rechterzijde van de villa is een gedeelte van het bos omheind. Er is ook een Alton tuinkas van va. 15 m2 van hout en glas aanwezig. Parkeren kan volop op eigen terrein.

Algemeen;

De villa is voorzien van dak- spouwmuur en vloerisolatie en grotendeels voorzien van isolerende beglazing. Sinds 2016 zijn op diverse daken 46 zonnepanelen aangebracht.

Het oorspronkelijke bouwjaar was ca. 1947, doch sinds de aankoop in 1995 is de villa meerdere malen verbouwd en uitgebouwd. Het gebruiksoppervlakte wonen bedraagt 392 m2 en de inhoud van de villa bedraagt 1343 m3.

De villa is voorzien van een Chubb-Varel beveiligingssysteem klasse 3 en telefooncentrale via glasvezel.

De ligging van deze villa is op zeer korte afstand van het gezellige centrum van Bergeijk, uitgestrekt bosgebied en vele voorzieningen, zoals het cultureel centrum De Kattendans, winkels, scholen en sportverenigingen. Bovendien bent u in ca. 5 autominuten op de A 67 en dus op korte afstand van ASML, Maxima Medisch Centrum en de High Tech Campus. Eindhoven ligt op ca. 20 km.

De aanvaarding is in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 5691 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1947
Woonoppervlakte: 392 m²
Aantal kamers 10

Download Brochure Brochure


Kaart