De Uitvang 96, Bergeijk

€ 425.000 k.k.

De Uitvang 96

Bergeijk

Zeer verrassend uitgebouwde en zeer luxe afgewerkte 2/1 kapper met carport en een op het zuiden gelegen achtertuin met een vrijstaande verwarmde praktijkruimte/kantoor met berging en dit alles…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Zeer verrassend uitgebouwde en zeer luxe afgewerkte 2/1 kapper met carport en een op het zuiden gelegen achtertuin met een vrijstaande verwarmde praktijkruimte/kantoor met berging en dit alles gelegen op een mooi perceel van 287 m2

Indeling;

Begane grond;

Via entree naar ruime ontvangsthal met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, stukwerk wanden en stukwerk plafond, ruime vaste kast en uitgebreide meterkast.

Ruime uitgebouwde living met een luxe open keuken van in totaal ca. 48 m2 met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, stukwerk wanden en stukwerk plafond met een getrokken lijst en LED inbouwspots en via een schuifdeur naar een ruime trapkast en trap naar de eerste verdieping.

De luxe open keuken van Bone interieurwerken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een schiereiland met een extra brede inductie kookplaat, verlaagde strakke koof met geïntegreerde afzuigkap en LED inbouwspots en een composiet werkblad. Daarnaast is de keuken voorzien van een vaatwasser, koelkast en een combi-oven/magnetron.

Bijkeuken met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, extra keukenblok met diepvrieskast, vaste kast en een spoelbak.

Via tuindeur naar prachtig overdekt terras op het zuiden met tegelvloer, lichtstraat en inbouwspots. Tevens zijn daar aangebracht een extra wandcontactdoos en een wateraansluiting, die ook zorgt voor de beregening in de voortuin.

1e Verdieping;

Via fraaie trap naar overloop en naar 3 slaapkamers , allen voorzien van pvc vloeren, stukwerk wanden en stukwerk plafonds en een luxe geheel betegelde badkamer.

Slaapkamer 1 van ca. 4.70 x 3.15 met vaste inbouwkast.

Slaapkamer 2 van ca. 3.60 x 2.00 meter.

Slaapkamer 3 van ca. 3.15 x 2.35 meter.

Geheel betegelde badkamer met vloerverwarming, inloopdouche met stort- en handdouche, douchedrain, thermostaatkraan, glazen wand, ligbad met thermostaatkraan, wandcloset, dubbele wastafel met badkamermeubel en een design radiator.

2e verdieping;

Via vaste trap naar zeer ruime zolder met een pvc vloer, groot dakraam, mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. Op deze verdieping bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger en in een vaste kast bevindt zich de Remeha HR combiketel van 2016 en mechanische ventilatie.

Tuin;

Er is een voor- en achtertuin op het zuiden met een luxe overdekt terras met een lichtstraat, inbouwspots, buitenkraan en een extra wandcontactdoos.

Daarnaast is er een geïsoleerde en verwarmde praktijk- of kantoorruimte van 3.65 x 3.30 meter met elektra en wateraansluiting. In de aangrenzende geïsoleerde berging van ca. 4.90 x 3.65 meter bevindt zich o.a. de Nefit HR combiketel van 2020.

Algemeen;

Energielabel A geldig tot 15-12-2026

Dak- spouwmuur- en vloerisolatie

Geheel voorzien van isolerende beglazing

Via oprit naar ruime carport voor 2 auto’s met lichtstraat en inbouwspots

Bouwjaar 2015

Inhoud ca. 485 m3

Perceeloppervlakte ca. 287 m2

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 287 m²
Type: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 2015
Woonoppervlakte: 131 m²
Aantal kamers 6

Download Brochure Brochure


Kaart