De Uitvang 94, Bergeijk

€ 489.000 k.k.

De Uitvang 94

Bergeijk

Zeer verrassend ruime en instap-klaar te betrekken luxe afgewerkte 2/1 kapper met 4 slaapkamers, afgesloten carport/overdekt terras en een op het zuiden gelegen achtertuin met berging en dit…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Zeer verrassend ruime en instap-klaar te betrekken luxe afgewerkte 2/1 kapper met 4 slaapkamers, afgesloten carport/overdekt terras en een op het zuiden gelegen achtertuin met berging en dit alles gelegen op een mooi hoekperceel van 310 m2

Indeling;

Begane grond;

Via entree naar ruime ontvangsthal met antraciet grijze tegelvloer van 60 x 60 cm. , voorzien van vloerverwarming i.c.m. koeling, stukwerk wanden en stukwerk plafond, vaste kast en uitgebreide meterkast.

Ruime living met zij-erker en een luxe open keuken van in totaal ca. 48 m2 met veel natuurlijk lichtinval, een antraciet grijze tegelvloer van 60 x 60 cm., voorzien van vloerverwarming i.c.m. koeling, stukwerk wanden en stukwerk plafond met vele LED inbouwspots, trapkast en via een schuifpui naar achtergelegen terras en achtertuin op het zuiden.

De luxe open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een witte HPL hoogglans keukeninrichting met een schiereiland, voorzien van een extra brede inductie kookplaat, verlaagde plafond met geïntegreerde afzuigkap en LED inbouwspots en een composiet werkblad. Daarnaast is de keukeninrichting voorzien van een vaatwasser, koelkast, combi-oven/magnetron en een composiet werkblad.

Ruime bijkeuken met antraciet grijze tegelvloer, voorzien van vloerverwarming met koeling, extra keukenblok met spoelbak en extra vaste kasten.

Geheel betegeld toilet met wandcloset en fontein en mechanische afzuiging.

1e Verdieping;

Via fraaie trap naar overloop en naar 3 slaapkamers , allen voorzien van laminaatvloeren, stukwerk wanden en stukwerk plafonds en een luxe geheel betegelde badkamer.

Slaapkamer 1 van ca. 15,5 m2 met inloopkast.

Slaapkamer 2 van ca. 10,5 m2.

Slaapkamer 3 van ca. 7 m2.

Geheel betegelde badkamer met vloerverwarming, inloopdouche met stort- en handdouche, douchedrain, ligbad, wandcloset, dubbele wastafel met badkamermeubel en mechanische afzuiging.

2e verdieping;

Via vaste trap naar overloop naar een ruime 4e slaapkamer en een ruime zolder, allen met laminaatvloeren.

Slaapkamer 4 van ca. 11 m2 met een speelse indeling.

Ruime zolderruimte met o.a. opstelling wasmachine, wasdroger en een vaste kast met o.a. opstelling van de Daalderop HR Cool Cube (combi ketel i.c.m. koeling) van 2011 en de mechanische ventilatie.

Tuin;

Er is een voor-, zij- en achtertuin op het zuiden met een afgesloten carport, die thans wordt gebruikt als overdekt terras en een ruime berging met elektra. Daarnaast is er ook nog langs de woning een vrije achterom met een afsluitbare poort.

Algemeen;

Voorlopig Energielabel A, het definitief label is aangevraagd.

Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie

Geheel voorzien van isolerende beglazing en aan de zuid en de westzijde van de woonkamer voorzien van elektrisch te bedienen zonnescreens

Bouwjaar 2011

Inhoud 554 m3

Perceeloppervlakte ca. 310 m2

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 310 m²
Type: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 2011
Woonoppervlakte: 152 m²
Aantal kamers 6

Download Brochure Brochure


Kaart