De Loo'se tuinen kavel 2 , Bergeijk

€ 353.000 v.o.n.

Bergeijk

De Loo’se tuinen kavel 2

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Binnen woningbouwproject De Loo’se Tuinen bieden we met de 14 twee-onder-één-kap-woningen voor ieder wat wils, op basis van volledige gelijkheid. Iedere woning heeft een eigen uniek karakter door variatie in steenkeuze en verschil in goot- en overstekafwerking. Op deze manier ontstaat er een wisselend en rijk straatbeeld in de vorm van een serie prachtige woningen. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer en de mogelijkheid om een woon/ leefkeuken te creëren. In basis heeft deze woning een praktische buitenberging.
Welke kavel je ook kiest, de indelingsvariant (A of B) bepaal je zelf! (Met uitzondering van kavel 1, 8 en 17). Een garage (vast of los) is een optie (bij zowel indelingsvariant A als B).

Ook bieden we veel uitbreidingsopties. Speciaal voor jou!
De hoekpercelen (kavel 1, 8 en 17) beschikken over een ‘gedraaide’ kap met kopgevel aan de voorzijde van de woning. Kavel 1 beschikt daarbij over een echte eyecatcher in de vorm van een opbouw ter hoogte van de voordeur. De opbouw geeft de woning een uniek en authentiek karakter. De woningen kenmerken zich verder door de verkeersruimte (begane grond) in het hart van de woning, 3 ruime slaapkamers en badkamer op de verdieping en een ruime open zolder. Bij zowel kavel 1, 8 en 17 is een vrijstaande garage een optie. Voor deze kavels zijn geen andere indelingen mogelijk.
De overige twee-onder-één-kapwoningen hebben een indeling naar keuze (variant A of B).

Indelingsvariant A:
In deze variant beschik je over een ruime L-vormige woonkamer en de mogelijkheid om een woon/leefkeuken te creëren. De positie van de keuken (voor- of achterzijde of in de aanbouw) bepaal jij. Verder laat deze indelingsvariant zich kenmerken door een smalle verkeersruimte en het toilet aan de voorzijde (voorgevel). Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer aan de achterzijde van de woning. Met een optionele indeling kunnen er op de zolder nog eens 2 extra slaapkamers (met dakkapel) en een wasruimte / technische ruimte gerealiseerd
worden.

Indelingsvariant B:
Ook hier een ruime woonkamer en de mogelijkheid om een woon/leefkeuken te creëren. De indelingsvariant laat zich kenmerken door een centraal gelegen verkeersruimte met meterkast en toilet en U-vormige woonkamer. De positie van de keuken (voor- of achterzijde of in de aanbouw) bepaal jij. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer aan de voorzijde van de woning. Met een optionele indeling kunnen er op de zolder nog eens 2 extra slaapkamers (met dakkapel) en een wasruimte / technische ruimte gerealiseerd worden.

Afwerkingsniveau:
In basis kun je jouw droomwoning op 3 verschillende manieren afwerken: Casco – Basis – Meer. Genoemde verkoopprijzen zijn voor de basis-uitvoering.

 

Perceeloppervlakte 251*

Perceel is inclusief achterpad

Kenmerken

Type: 2-onder-1-kapwoning
Inhoud 530 m³

Download Brochure Brochure


Kaart