De Loo'se tuinen kavel 18 , Bergeijk

€ 496.000 v.o.n.

Bergeijk

De Loo’se tuinen kavel 18

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Met de vrijstaand geschakelde woning kun je alle kanten op; ruimte in overvloed, zowel van binnen als buiten. Een woning waar je kunt wonen en leven. Samen aan de grote tafel voor het familiediner, op de bank voor een ‘fijne’ zaterdagavond of druk in de weer in de keuken voor het ontbijt, als aftrap van een nieuwe dag. Geen zonnig weer of knusse winteravond gaat aan jullie voorbij met al het daglicht dat in deze woning op natuurlijke wijze binnenkomt.

We bieden twee indelingsvarianten aan, met als basis indelingsvariant A en indelingsvariant B.
Beide varianten bieden standaard een vrijstaande geïsoleerde garage. De gevelindeling (raam- en deuropeningen) zijn gekoppeld aan de indelingsvariant.

Indelingsvariant A:
Een zeer ruime woonkamer staat centraal. De positie van de -ook ruime- keuken (voor- of achterzijde) bepaal jij. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers, met de hoofdslaapkamer en 2de slaapkamer aan de achterzijde. De 3de slaapkamer is samen met de zeer ruime badkamer aan de voorzijde gesitueerd. De zolder is een open zolder. Dit betekent voor jou; volop indelingsmogelijkheden.

Indelingsvariant B:
In deze variant ook een zeer ruime woonkamer. Ook hier bepaal jij de positie van de keuken (voor- of achterzijde). De eerste verdieping; ruimte in het kwadraat. Met 3 grote slaapkamers (waarvan 1 met inloopkast) aan de achterzijde van de woning en 2 slaapkamers aan de voorzijde. De badkamer is centraal gelegen. De zolder is een open zolder. Dit betekent voor jou; volop indelingsmogelijkheden.
Afwerkingsniveau:
In basis kun je jouw droomwoning op 3 verschillende manieren afwerken: Casco – Basis – Meer. Genoemde verkoopprijzen zijn voor de basis-uitvoering.

 

Perceeloppervlakte 473

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 473 m²
Type: geschakelde woning
Inhoud 683 m³

Download Brochure Brochure


Kaart