De Loo'se tuinen kavel 11 , Bergeijk

€ 437.000 v.o.n.

Bergeijk

De Loo’se tuinen kavel 11

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Wat jou betreft komen vrienden en familie voor een borrel of een feestje altijd naar jullie ‘thuis’ op Het Loo. Je woont immers niet voor niets in zo’n prachtige woning, met ruime woonkamer en woon/leefkeuken. Met goed weer vertoef je vast en zeker buiten in die ook al ruime tuin. Niemand zal voorbijrijden, want de vrijstaande woning, met statige uitstraling is niet te missen. Met de grote raampartijen hoeft je zelf ook niet bang te zijn om iets of iemand te missen.

De vrijstaande woning combineert het beste van de twee-kapper (hoekwoning) en de vrijstaande woning. Ruim opgezet en volop keuzemogelijkheden, met daarbij een aanbouw voor extra ruimte in de woonkamer en keuken. Inclusief bijkeuken met installaties. De positie van de keuken (voor- of achterzijde of in de aanbouw) bepaal jij. De eerste verdieping biedt ruimte aan 3 grote slaapkamers en een zeer ruime badkamer. Deze is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Met een optionele indeling kunnen er op de zolder nog eens 2 extra slaapkamers gerealiseerd worden. Een vrijstaande garage is een optie. In basis heeft deze woning een praktische buitenberging.

Afwerkingsniveau:
In basis kun je jouw droomwoning op 3 verschillende manieren afwerken: Casco – Basis – Meer. Genoemde verkoopprijzen zijn voor de basis-uitvoering.

Perceeloppervlakte 381*

 

Perceel inclusief achterpad

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 381 m²
Type: vrijstaande woning
Inhoud 632 m³

Download Brochure Brochure


Kaart