Burgemeester Lindersweg 7, Bergeijk

€ 1.150.000 k.k.

Burgemeester Lindersweg 7

Bergeijk

In het buitengebied van Bergeijk gelegen op een ruim perceel van 2,8 ha. (28.244 m2) villa “Lindershoeve” met een luxe Bed & Breakfast, multifunctioneel verwarmd en geïsoleerd bijgebouw…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

In het buitengebied van Bergeijk gelegen op een ruim perceel van 2,8 ha. (28.244 m2) villa “Lindershoeve” met een luxe Bed & Breakfast, multifunctioneel verwarmd en geïsoleerd bijgebouw van ca. 100 m2 met overdekt terras, dichte veldschuur van 140 m2 en een mini camping voor 25 staanplaatsen met ontmoetingsruimte en sanitair, paardenstallen en een werkelijk prachtig aangelegde tuin rondom

Recentelijk is de bestemming van dit object gewijzigd van agrarische bestemming naar recreatiebestemming. De bebouwing staat op enige afstand van de Burgemeester Lindersweg en wordt via een imposante oprijlaan op het perceel ontsloten. Het plangebied is uitgebreid landschappelijk ingepast met streekeigen beplanting. Binnen het plangebied is sprake van de inpassing van 40 lindebomen, 36 rode beuken, 25 eikenbomen, een notenboom, een kastanjeboom en ca. 2000 rododendrons. Daarnaast houdt de eigenaar enkele paarden en heeft daarvoor paardenstallen en een overdekte mestbak.

Indeling villa;

Begane grond;

Entree naar ontvangsthal met natuurstenen vloer, voorzien van vloerverwarming, vide, stucwerk wanden, toiletruimte met wandcloset en fontein, meterkast en garderobe.

Bijzonder sfeervolle living van ca. 42 m2 met natuurstenen tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, vide, stukwerk wanden, zandstenen schouw met gasgestookte inzetkachel, via schuifpui naar overdekt terras met verwarming en lichtkoepels.

Ouderslaapkamer van ca. 22,5 m2 met natuurstenen tegelvloer, vide, stucwerk wanden, vaste kastenwand met aansluiting t.v. en toegang naar luxe betegelde badkamer met ruime inloopdouche met regendouche en douchedrain, wandcloset, 2 wastafels en vaste kast met designradiator.

Via gang naar semi open woon/leef keuken van ca. 20 m2 met natuurstenen tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, lichte eikenhouten keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van 5 pits gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, stoomoven, combi oven/magnetron, koelkast, vaatwasser, granieten werkbladen, aansluiting t.v., houtkachel en via schuifpui naar verwarmd overdekt terras.

Via keuken naar ruime kelder op stahoogte en toegang naar separate eetkamer van ca. 18 m2 met natuurstenen tegelvloer voorzien van vloerverwarming en schouw met ingebouwde houtkachel.

Bijkeuken en achteringang met toegang naar geheel betegeld toilet met wandcloset en fontein, wasruimte met o.a. aansluiting wasmachine en wasdroger en werkkast met o.a. Nefit HR combiketel van ca. 2001.

1e Verdieping;

Via overloop met vaste kasten naar oorspronkelijk 3 slaapkamers, thans 2 slaapkamers en eventueel weer terug te brengen naar 3 slaapkamers, en 2e betegelde badkamer.

2e slaapkamer met laminaat vloer.

3e slaapkamer met laminaat vloer.

2e geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wandcloset, wastafel en bidet.

2e Verdieping;

Via luik naar zolder.

Bed en Breakfast/gastenverblijf/mantelzorg:

Via overkapping naar separaat gastenverblijf van ca. 100 m2 met entree naar woonkamer met granieten tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, keukeninrichting, betegelde badkamer met douche, toiletruimte.

Verdieping; Via vaste trap naar zeer ruime slaapkamer met laminaatvloer.

Achter dit gastenverblijf is nog een extra verwarmde berging met o.a. de pomp t.b.v. de beregeningsinstallatie.

Multifunctionele garage/hobbyruimte:

Deze geheel geïsoleerde ruimte van ca. 100 m2 is voorzien van een granieten tegelvloer met vloerverwarming, krachtstroom en water, 2 grote toegangsdeuren en vide met verdieping;

Direct achter deze ruimte bevindt zich een groot overdekt terras van ca. 50 m2 op de zonzijde.

Tuin:

Bij de entree van het perceel bevinden zich de automatisch te bedienen toegangspoorten naar de imposante oprijlaan met verlichting;

Het perceel van ca. ruim 2.8 ha is gedeeltelijk omheind;

Er is recent een extra geïsoleerde veldschuur gerealiseerd van ca. 140 m2 met 4 hoge schuifdeuren voor het opslaan van landbouwmaterialen, machines etc. Daarnaast zijn er 2 paardenstallen en diverse paardenweiden.

Mini camping met ontmoetings- en sanitaire ruimte van 100 m2:

Onderdeel van de bestemmingsplanwijziging is dat de eigenaar een kampeerterrein mag inrichten voor 25 kampeerplekken en een daarbij behorend ontmoetingsruimte met sanitair van 100 m2. Deze is in aanbouw.

Algemeen;

Alle gebouwen hebben een hoog afwerkingsniveau en daarbij is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Het definitief energielabel is B. Het oorspronkelijk bouwjaar van het woonhuis was 1959, doch deze woning is de afgelopen geheel vernieuwd en uitgebreid en alle overige bijgebouwen zijn van enkele jaren geleden. Het gehele perceel oppervlakte is groot 2 ha 82 a 44 ca. De bruto inhoud bedraagt ca. 948 m3.

De villa met bijgebouwen is gelegen in het buitengebied van Bergeijk nabij natuur- en bosgebieden en dichtbij de Belgische grens.

Aanvaarding is in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Zie ook ons aanbod op www.henniekunnen.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt

echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of

anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn

indicatief.

Voor serieuze kandidaten maken wij graag een afspraak om deze dit zeer bijzondere object te bezichtigen.

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 28244 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1959
Woonoppervlakte: 286 m²
Aantal kamers 6
Energie label B

Download Brochure Brochure


Kaart