Bucht 13, Bergeijk

€ 598.000 k.k.

Bucht 13

Bergeijk

Gelegen in een zeer gewild straatje nabij het centrum van Bergeijk en op een perceel van 517 m2 karakteristiek vrijstaand uitgebouwd woonhuis met 2 inritten, waarvan één naar de geïsoleerde…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Gelegen in een zeer gewild straatje nabij het centrum van Bergeijk en op een perceel van 517 m2 karakteristiek vrijstaand uitgebouwd woonhuis met 2 inritten, waarvan één naar de geïsoleerde en verwarmde garage/hobbyruimte met verdieping van in totaal ca. 75 m2 en achtertuin met sfeervol overdekt terras, extra berging en optimale privacy

Indeling;

Begane grond;

Via entree naar ontvangsthal met eiken houten vloer, gedeeltelijk stukwerk wanden en gedeeltelijk houten lambrisering, gestukt plafond en de meterkast.

Uitgebouwde woonkamer van ca. 43 m2 met eiken houten vloer, stukwerk wanden en stukwerk plafond met inbouwspots, schouw met ingebouwde gashaard en via openslaande tuindeuren naar terras met tegelvloer en sfeervol overdekt terras met eveneens een tegelvloer.

Via gang naar semi-open woonkeuken van ca. 13 m2 met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming en een mdf keukeninrichting, voorzien van een 5 pits gaskookplaat, waaronder een wokbrander,, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, elektrische oven en een granieten werkblad. In de keuken bevindt zich tevens een verdiepte kelder.

Bijkeuken met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, opstelling van de Nefit HR combiketel van 2009 en enkele vaste kasten.

Betegelde wasruimte met o.a. aansluiting wasmachine, wasdroger en wasbak.

1e Verdieping;

Via overloop naar 2 slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers en eventueel weer opnieuw als 3 slaapkamers te realiseren) en een geheel betegelde ruime badkamer.

Slaapkamer 1 van ca. 6.50 x 3.60 meter.

Slaapkamer 2 van ca. 3.70 x 3.00 meter.

Geheel betegelde ruime badkamer met ligbad, separate douchecabine, 2 wastafels, wandcloset en dakkapel.

2e verdieping;

Via vaste trap naar 3e respectievelijk 4e slaapkamer en hobbyruimte.

Slaapkamer 3 resp. 4 van ca. 3.60 x 2.20 meter met een Velux dakraam.

Hobbyruimte van ca. 5.00 x 2.20 meter met een Velux dakraam.

Garage/Hobbyruimte;

Via ruime inrit naar geïsoleerde en verwarmde garage/hobbyruimte met aan de voorzijde een fraai zinken dak. Het vloeroppervlak op de begane grond bedraagt ca. 50 m2 en ca. 25 m2 op de verdieping, die via een vaste trap is te bereiken. In deze ruimte op de begane grond is krachtstroom aanwezig, extra keukenblok en de garage is voorzien van een elektrisch te bedienen sectionaal garagedeur. Een gedeelte van deze ruimte werd voorheen als kantoor gebruikt. Op de ruime verdieping staat o.a. een Nefit HR ketel ca. 1995.

Algemeen;

Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie

Gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing

Bouwjaar ca. 1950, doch daarna meerdere malen verbouwd, uitgebouwd en gemoderniseerd

Inhoud ca. 521 m3

Perceeloppervlakte 517 m2

De woning ligt in een gewild oud straatje kort nabij het centrum van Bergeijk, het Ploegpark en een uitgestrekt bosgebied

Vlotte verbinding naar autosnelwegennet A67 en A2

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 517 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1950
Woonoppervlakte: 150 m²
Aantal kamers 5

Download Brochure Brochure


Kaart