Broekstraat 23A, Bergeijk

€ 875.000 k.k.

Broekstraat 23A

Bergeijk

Op een werkelijk uniek perceel van ca. 1.1 ha gelegen en aan de achterzijde direct grenzend aan het Beekdal en stroomgebied van De Keersop vrijstaand luxe afgewerkt landhuis met garage, 2…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Op een werkelijk uniek perceel van ca. 1.1 ha gelegen en aan de achterzijde direct grenzend aan het Beekdal en stroomgebied van De Keersop vrijstaand luxe afgewerkt landhuis met garage, 2 paardenstallen met in totaal 5 paardenboxen, paddock met avondverlichting, longeerbak, half open werktuigentuigenloods, meerdere omheinde paardenweides. Kortom, een interessant object voor paardenliefhebbers, of ook als je op zoek bent naar een exclusief object met veel ruimte

Indeling landhuis;

Begane grond;

Via entree naar een ruime ontvangsthal met natuurstenen vloer, voorzien van vloerverwarming, stukwerk wanden en stukwerk plafond en een meterkast met een uitgebreide elektrische installatie.

Sfeervol ingedeelde living met veel natuurlijk lichtinval, van 36 m2 met een natuurstenen tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, stukwerk wanden en stukwerk plafond, mogelijkheid voor een open haard of gashaard en via schuifpui naar overdekt terras en prachtig uitzicht over de achtertuin met de paardenweides.

Dichte woon- en eetkeuken van ca. 15 m2 met een natuurstenen tegelvloer, voorzien van vloerverwarming en een witte keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, elektrische hete lucht-oven, koelkast, vaatwasser en een magnetron Vanuit de keuken toegang naar een verdiepte kelderkast.

Via betegeld portaal met een extra keukeninrichting naar een geheel betegelde “ruiter” douche en separaat toilet met fontein.

Via portaal eveneens toegang naar de verwarmde garage van ca. 6.25 x 3.50 meter met tegelvloer, schrobputje, aansluiting wasapparatuur, Nefit Topline HR combiketel van ca. 2009 en in 2017 geheel gereviseerd en krachtstroom.

1e Verdieping;

Via overloop naar 3 slaapkamers en een luxe geheel betegelde badkamer met separaat toilet.

Slaapkamer 1 van ca. 20 m2. met dakkapel en vaste kasten.

Slaapkamer 2 van ca. 16 m2 met vaste kasten.

Slaapkamer 3 van ca. 11 m2 met dakkapel.

Luxe betegelde badkamer met vloerverwarming, ligbad, douchecabine met thermostaatkraan, wastafel met badkamermeubel en een designradiator.

Separaat toiletruimte met wandcloset en vloerverwarming

2e Verdieping;

Via vlizotrap naar ruime zolder over de gehele breedte van de woning.

Tuinen, buiten en paardenstallen;

Via de ruime en brede inrit naar de afgesloten toegangspoort en naar het achtergelegen perceel.

Direct achter de woning beginnen de prachtig aangelegde tuinen met meerdere terrassen en heeft u een werkelijk imposant uitzicht over het ca. 190 meter diepe en 50 meter brede achtergelegen perceel.

Zeer indrukwekkend is het uitzicht over het pad met zijn vele volwassen bomen dat is gelegen tussen de extra ruime paddock van ca. 23 x 50 meter met avondverlichting, middels een 12 meter hoge mast en meerdere schitterend aangelegde paardenweides.

Hier bevinden zich ook de 2 paardenstallen met 5 paardenboxen

Stal 1 is een zeer professionele gemetselde paardenstal van ca. 10.00 x 6.00 meter met 2 merrie/veulen boxen met een betonnen zolder. In deze ruimte is een camerabewakingssysteem aanwezig, krachtstroom evenals wateraansluiting. Aansluitend aan deze paardenstal bevindt zich hier een extra overkapping.

Stal 2 bestaat uit 3 Prubo paardenboxen, waarvan 1 paardenbox van ca. 4.00 x 3.00 meter en twee paardenboxen van ca. 3.00 x 3.00 meter met o.a. wateraansluiting, elektra en daarnaast ook weer een extra overkapping.

Naast deze 2e paardenstal bevindt zicht de half open werktuigenloods/stal van ca. 10.00 x 7.00 meter met o.a. krachtstroom, grondwaterpomp t.b.v. de beregening van paardenweides, paddock en tuinen. In 2016 zijn op deze werktuigenloods vanwege de hagelschade nieuwe asbestvrije golfplaten aangebracht. De vorige golfplaten op deze loods waren eveneens asbestvrij.

Eveneens nabij Stal 2 bevindt zich hier de longeerbak met een doorsnede van ca. 16 meter en deze is afgewerkt met Beoband ter bescherming voor de paarden. Hierbij ligt ook de mestplaat voor tijdelijk opslag paardenmest.

Zowel in de paddock als bij de meerdere paardenweides zijn voldoende drinkbakken aanwezig. Het gehele terrein is afgerasterd met hekwerk en verlichting.

De geheel aangelegde beplanting met zijn vele volwassen bomen maken het plaatje meer dan compleet.

Algemeen landhuis;

Energielabel is aangevraagd

Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie en geheel voorzien van isolerende beglazing

Begane grond geheel voorzien van vloerverwarming, m.u.v. garage en badkamer en toilet op de eerste verdieping eveneens voorzien van vloerverwarming

Bouwjaar landhuis ca. 1992

Bruto inhoud woning 641m3

Perceeloppervlakte 10.935 M2

Het aantrekkelijke van dit bijzonder object is dat het aan de voorzijde vrij kort ligt nabij het centrum van Bergeijk en aan de achterzijde gelegen op het zuiden grenst aan een magnifiek Beekdal met zijn meanderende snelstromende laaglandbeek De Keersop met zijvertakkingen, een oase van rust!

De aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 10935 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1992
Woonoppervlakte: 140 m²
Aantal kamers 5

Download Brochure Brochure


Kaart