Aarperstraat 20, Westerhoven

€ 469.000 k.k.

Aarperstraat 20

Westerhoven

Nostalgische vrijstaande jaren ’60 woning met 6 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 ouderslaap- en badkamer op de begane grond, vrijstaande garage en gelegen op een mooi perceel van 1434 m2…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Nostalgische vrijstaande jaren ’60 woning met 6 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 ouderslaap- en badkamer op de begane grond, vrijstaande garage en gelegen op een mooi perceel van 1434 m2 met een bosrijke tuin met optimale privacy en aan de overzijde van de woning toegang naar het uitgestrekt bos- en wandelgebied De Beekdalen

Indeling;

Begane grond;

Entree naar ruime ontvangsthal met authentieke tegelvloer, stukwerk wanden en stukwerk plafond, meterkast en toegang naar de verdiepte kelder.

Vanuit de ontvangsthal toegang naar de woonkamer in L- vorm van ca. 36 m2 met een schouw met open haard, stukwerk wanden en stukwerk plafond en via openslaande tuindeuren naar gedeeltelijk overdekt terras en zonnig buiten terras en toegang naar diepe en brede bostuin.

Dichte woon- en leefkeuken van ca. 12,5 m2 met dankzij de raampartijen een mooi uitzicht over de voor- zij- en achtertuin. In de keuken staat een “Bruynzeel” keukeninrichting, voorzien van een afzuigkap, diverse kasten en een t.v. aansluiting.

Ruime bijkeuken met aansluiting voor wasmachine, wasdroger en een Atag HR combi ketel van oktober 2018. Van deze laatste wordt enkel de verwarmingsfunctie gebruikt. Er is een separate warmwaterboiler aanwezig.

Gedeeltelijk betegelde badkamer met douche en wastafel.

Gedeeltelijk betegeld toilet met fontein.

Ouderslaapkamer van ca. 14 m2 met vide/verhoogd plafond en kleine vliering. Uiteraard is deze ruimte ook voor andere doeleinden te gebruiken, zoals kantoor, speelkamer voor de kinderen of praktijkruimte

1e Verdieping;

Via ruime overloop met naar 3 slaapkamers en 2e geheel betegelde en recentere badkamer.

Slaapkamer 2 van ca. 11 m2 met inbouwkast.

Slaapkamer 3 van ca. 10,5 met wastafel en toegang naar ruim dakterras met hekwerk boven de keuken

Slaapkamer 4 van ca. 8 m2 met wastafel.

2e geheel betegelde badkamer met ruime douche met glazen schuifdeuren, toilet, wastafel en een design radiator.

2e verdieping:

Via vaste trap naar 2 slaapkamers.

Slaapkamer 5 van ca. 10 m2 met dakopbouw en voorzien van isolatieglas

Slaapkamer 6 van ca. 8 m2 met dakopbouw en voorzien van isolatieglas

Tuin:

Het huis heeft een voor- en zij-tuin en een bosrijke achtertuin van ca. 25 meter diep en 30 meter breed met werkelijk optimale privacy. Aan de overzijde van de woning is de toegang naar uitgebreid bos- en wandelgebied De Beekdalen.

Algemeen;

De woning is voorzien van een na-geïsoleerd dak, spouwmuurisolatie en is grotendeels voorzien van isolatieglas

Onder de ouderslaapkamer op de begane grond bevindt zich nog een fietsenkelder.

Bouwjaar ca. 1960

Inhoud woonhuis 543 m3

Perceel 1434 m2 met een frontbreedte aan de voorzijde van ca. 25 meter

Aanvaarding is in overleg

Een afspraak voor bezichtiging kan worden gemaakt via ons kantoor

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 1434 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1960
Woonoppervlakte: 147 m²
Aantal kamers 9

Download Brochure Brochure


Kaart