Hof 154P, Bergeijk

€ 699.000 k.k.

Hof 154P

Bergeijk

PLAN BEUKENHOF; In een parkachtige omgeving van maar liefst ruim 6300 m2 gelegen, midden in het centrum van Bergeijk, een bijzonder fraai en zeer luxe afgewerkt penthouse van ca. 160 m2 op de…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

PLAN BEUKENHOF; In een parkachtige omgeving van maar liefst ruim 6300 m2 gelegen, midden in het centrum van Bergeijk, een bijzonder fraai en zeer luxe afgewerkt penthouse van ca. 160 m2 op de 2e woonlaag met een dakterras gesitueerd op het zuid westen van ca. 37 m2 en met in de ondergrondse parkeerkelder een eigen afgesloten garage voor 2 auto’s

De grandeur van vroeger,

het comfort van vandaag

Op een van de mooiste plekjes van Brabant is dit nieuwe woonconcept van ongeëvenaarde schoonheid gerealiseerd en in juli 2017 opgeleverd Tegen een decor van oude bomen in een parkachtige omgeving van ruim 6300 m2 is architect Joost van der Sande van VAN DER SANDEN architecten bladel bergeijk erin geslaagd het monumentale karakter van het bestaande gebouw te combineren met een nieuwbouw die opvalt door een ingetogen vormgeving en het gebruik van eerlijke materialen. Resultaat is een uniek woongebouw met 15 fantastische luxe appartementen en penthouses die garant staan voor een ongekende woonbeleving. Momenteel wordt nog druk gewerkt om de parkachtige tuin verder in te richten en dit zal in het voorjaar van 2018 zijn gerealiseerd.

Samen met de gebouwen van de voormalige weverij De Ploeg is Hotel Beukenhof een begrip in Bergeijk. Toch had het pand, dat in 1838 is gebouwd eerst een hele andere bestemming. Het was namelijk de pastorie van het naastgelegen protestantse kerkje. En dat bleef het tot het jaar 1949. Want in dat jaar werd het monumentale gebouw in gebruik genomen als hotel, waar decennialang tal van gasten kennis hebben gemaakt met de grandeur en allure van het pand en met volle teugen hebben genoten van de onvolprezen Brabantse gemoedelijkheid en gezelligheid. In het begin van de 21e eeuw werd gezocht naar een nieuwe functie voor Hotel Beukenhof. Uitgangspunt daarbij was om binnen de grenzen van het bestaande bestemmingsplan een concept te bedenken dat paste bij de uitstraling van het pand en de locatie. Gekozen werd voor een woonbestemming die op unieke wijze is vormgegeven. Zo is er een geheel ontstaan, met eigen woonbeleving, die naadloos aansluit op het rijke verleden van deze bijzondere locatie.

Na de succesvolle herontwikkeling van de voormalige weverij De Ploeg, thans een Rijksmonument, is de herontwikkeling van het voormalig Hotel Beukenhof met recht een grote aanwinst voor Bergeijk !

Indeling;

Begane grond;

Via de afgesloten hoofdentree komt u in de centrale ruime ontvangsthal met toegang naar de appartementen op de begane grond en de lift en het trappenhuis naar de overige appartementen op de eerste en tweede woonlaag en naar de ondergrondse parkeerkelder.

2e woonlaag;

Op deze 2e en bovenste woonlaag bevinden zich de 3 penthouses, waaronder het penthouse op nummer 154 P.

Indeling Penthouse 154 P;

Entree naar de ruime ontvangsthal met gastentoilet en met diverse vaste ingebouwde kasten komt u in de royale lichte living met veel natuurlijk lichtinval, dankzij de grote en hoge raampartijen. Er bevindt zich in deze ruimte een strakke afgewerkte schouw met een sfeervolle gasgestookte open haard.

De keuken is hier met recht een leefkeuken te noemen met alle denkbare luxe apparatuur met een kookeiland en met een eetbar. De apparatuur bestaat uit een inductie kookplaat, professionele afzuiginstallatie, koffiezetapparaat, combi oven/magnetron, vaatwasser, Quooker en een fraai licht strak composiet werkblad. Via de schuifpui in de keuken komt u op het prachtige grote dakterras van ca. 37 m2 en dat is gesitueerd op het zuid westen.

Het appartement heeft de beschikking op 2 ruime slaapkamers met ieder zijn eigen zeer luxe afgewerkte badkamer en eigen walk in closet. Beiden slaapkamers, evenals 1 badkamer hebben eveneens toegang tot het prachtige dakterras.

Via de ontvangsthal is er toegang naar de technische ruimte waarin zich o.a. bevinden c.v. installaties, ventilatiesysteem en opstelling wasapparatuur.

Algemeen;

Het appartement is zeer luxe afgewerkt in overwegend lichte en neutrale tinten en heeft een bijzonder hoog afwerkingsniveau. In het gehele appartement ligt een neutrale tegelvloer en deze is voorzien van vloerverwarming en is per separaat vertrek te regelen. Daarnaast is er een mechanische ventilatie systeem aanwezig evenals een centraal stofzuigsysteem. Alle donker antraciet grijze raampartijen, kozijnen en buitendeuren zijn afgewerkt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium.

In de afgesloten ondergrondse parkeerkelder bevindt zich een dubbele afgesloten garage voor het stallen van 2 auto’s en deze is toegankelijk via een automatisch te bedienen garagedeur.

Het bouwjaar is 2016/2017. Het vloeroppervlakte van het appartement bedraagt ca. 160 m2 en de inhoud bedraagt ca. 480 m3. De servicekosten aan de VvE bedragen € 372,– per maand.

De aanvaarding is in overleg.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Zie ook ons aanbod op www.henniekunnen.nl

Aan onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.

Kenmerken

Bouwjaar: 2017
Woonoppervlakte: 160 m²
Aantal kamers 4

Download Brochure Brochure


Kaart