Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat 27, Bergeijk

€ 234.000 k.k.

Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat 27

Bergeijk

Gelegen op een perceel van 187 m2 uitgebouwde hoekwoning met 3/4 slaapkamers eigen parkeerplaats, geïsoleerde hobbyruimte van ca. 16 m2 en achtertuin op het zuid westen met overdekt terras…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

Gelegen op een perceel van 187 m2 uitgebouwde hoekwoning met 3/4 slaapkamers eigen parkeerplaats, geïsoleerde hobbyruimte van ca. 16 m2 en achtertuin op het zuid westen met overdekt terras

Indeling;

Begane grond;

Via entree naar hal met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, gedeeltelijk betegeld toilet met wandcloset, verdiepte kelderkast, vernieuwde meterkast. .

Lichte woonkamer met uitgebouwde open keuken met veel natuurlijk lichtinval van in totaal ca. 40 m2 met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en -plafond met lijst en via tuindeur naar overdekt terras.

Open keuken met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming, een moderne keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van een 5 pits gasfornuis, waaronder een wokbrander en een extra brede elektrische hete lucht oven, afzuigkap, vaatwasser, betonlook werkblad en een Amerikaanse koel/vriescombinatie (ter overname).

1e Verdieping;

Via overloop naar 3 slaapkamers, geheel betegelde badkamer, gedeeltelijk betegeld toilet met wandcloset en airco unit (ter overname) .

Slaapkamer 1 van ca. 3.60 x 3.00 meter met laminaatvloer, stucwerk wanden en -plafond en 2 inbouwkasten.

Slaapkamer 2 van ca. 3.60 x 2.60 met laminaatvloer en stucwerk wanden en -plafond en 2 inbouwkasten.

Slaapkamer 3 van ca. 2.55 x 2.00 meter met laminaatvloer en stucwerk wanden en -plafond.

Geheel betegelde badkamer met inloopdouche met glazen deur, douchepaneel met stortdouche en handdouche, dubbele wastafel met badkamermeubel, design radiator.

2e verdieping;

Via vaste trap naar voorzolder met o.a. Atag HR combiketel ca. 2007, aansluiting wasmachine en wasdroger en zolder met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer.

Algemeen;

Gedeeltelijk voorzien dak-, spouwmuur- en vloerisolatie evenals van isolerende beglazing

Voor- en achtertuin met overdekt terras, geïsoleerde gemetselde hobbyruimte van ca. 16 m2 met water en elektra en vrije achterom

Bouwjaar ca. 1972, doch daarna meerder malen verbouwd en uitgebouwd

Inhoud ca. 330 m3

Perceeloppervlakte ca. 187 m2

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Zie ook ons aanbod op www.henniekunnen.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 187 m²
Type: hoekwoning
Bouwjaar: 1972
Woonoppervlakte: 110 m²
Aantal kamers 5

Download Brochure Brochure


Kaart