Bosdreef 2, Bergeijk

€ 699.000 k.k.

Bosdreef 2

Bergeijk

In een prachtige bosrijke villawijk gelegen eigentijdse recentelijk ingrijpend verbouwde moderne split-level bungalow met garage en achter- en zijtuin op het zuid westen met veel…

Lees meer Neem hier contact op

Omschrijving

In een prachtige bosrijke villawijk gelegen eigentijdse recentelijk ingrijpend verbouwde moderne split-level bungalow met garage en achter- en zijtuin op het zuid westen met veel privacy

Indeling:

Begane grond;

Entree naar ontvangsthal met toegang naar toilet met fontein en aansluitend via glazen deur toegang tot de ruime lichte woonkamer van ca. 47 m2, voorzien van 2 schuifpuien, welke toegang geven tot het riant terras.

De ruime keuken van ca. 15 m2 is door middel van een hoge kastenwand gescheiden van de woonkamer. De moderne keuken (Bulthaup B1) is onder andere voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, stoomoven, hetelucht oven (beiden Miele) koel/vriescombinatie en vaatwasser (beiden Siemens).

De hal geeft tevens toegang tot slaapkamer 1 van ca. 13 m2, voorzien van een inbouwkastenwand met schuifdeuren (Noteborn) en geeft toegang tot de badkamer met douche en wastafel (Duravit Starck).

Het geheel is voorzien van een tegelvloer (licht taupe) met vloerverwarming en Bose Lifestyle systeem.

Verdieping;

De hal geeft via 5 traptreden toegang tot de overloop op de verdieping welke toegang geeft tot slaapkamer 2 van ca. 15,5 m2 , voorzien van een inbouwkastenwand met schuifdeuren (Noteborn) en welke eveneens toegang geeft tot een ruime en lichte badkamer 2 van ca. 6,5 m2 , voorzien van douche met wastafel (Duravit Starck-Grohe).

Via de overloop bereikt men tevens de studeerkamer van ca. 9 m2, welke eveneens voorzien is van een inbouwkastenwand met schuifdeuren (Noteborn).

De badkamer op de verdieping is voorzien van vloerverwarming (electrisch).

De slaap- en badkamer hebben een Bose Lifestyle systeem. De slaapkamers zijn voorzien van vaste vloerbedekking met uitzondering van de overloop (tegelvloer).

Garage/ Technische ruimte;

Via een trap vanuit de hal is de garage van ca. 23,5 m2 te bereiken voorzien van automatische deuren. In de garage bevindt zich ook een bronwater installatie en de meterkast. De garage geeft eveneens toegang tot een technische ruimte van ca. 12,5 m2 met daarin o.a. aansluiting voor wasmachine en droger. In de technische ruimte hangt tevens de CV HR ketel (Nefit ecoline Excellent bouwjaar 2005 HR30/107).

Algemeen;

Oorspronkelijk bouwjaar 1960. Het geheel is in 2009 volledig onder architectuur (Lex Beusen Waalre) verbouwd en tevens uitgebreid waarbij alles is vernieuwd (tevens voorzien van nieuwe daken en riolering). Tevens is de tuin opnieuw aangelegd en voorzien van een groot terras. De split-level bungalow is volledig geisoleerd.

De split-level bungalow is gelegen in een zeer fraaie villawijk en toch op korte afstand van het centrum van Bergeijk. Daarnaast is er via Eersel een gunstige ontsluiting naar het autosnelwegennet A67 en A2.

De vloeroppervlakte bedraagt ca. 153 m2 en de inhoud bedraagt ca. 500 m3.

Perceeloppervlakte 500 m2, doch omdat het perceel aan bosgrond van de gemeente grenst is het perceel visueel veel groter. Ook kan eventueel nog aangrenzende bosgrond van de gemeente Bergeijk worden bijgekocht.

Aanvaarding in overleg

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Zie ook ons aanbod op www.henniekunnen.nl

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 500 m²
Type: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1960
Woonoppervlakte: 132 m²
Aantal kamers 4

Download Brochure Brochure


Kaart