Bedrijfsprofiel

 1. Kiezen voor Hennie Kunnen Makelaardij.
 2. De belangrijkste uitgangspunten voor onze werkwijze bij de verkoop van uw woning en het verkooptraject.
 3. De meerwaarde van een NVM-makelaar

KIEZEN VOOR HENNIE KUNNEN MAKELAARDIJ

Uitgangspunten van ons kantoor zijn deskundigheid en uitgebreide ervaring binnen de woningmakelaardij en maximale persoonlijke betrokkenheid bij de opdracht van de klant.
Als lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) staan wij garant voor professioneel advies.
Hennie Kunnen Makelaardij is een vakkundig kantoor met een gespecialiseerd verkoopteam. Door de korte lijnen tussen klant en makelaar  bieden wij u een optimaal persoonlijke begeleiding bij de aan- of verkoop van uw woning.

Overeenkomstig de wensen van de moderne tijd staat ons kantoor 7 dagen per week voor u klaar om u van dienst te zijn.

Informeer geheel vrijblijvend naar onze gunstige verkoopcondities. Wij maken graag een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw woonhuis.

Indien u besluit uw woonhuis via ons kantoor te verkopen wordt uw woonhuis geplaatst op www.funda.nl, de website van de NVM, en op onze eigen website www.henniekunnen.nl. Hennie Kunnen Makelaardij
Hof 8
5571 CC Bergeijk
Tel: 0497- 575203 (kantoor)
06- 53787448 (De heer Hennie Kunnen)
e-mail: info@ henniekunnen.nl

DE BELANGRIJKSTE UITGANGSPUNTEN VOOR ONZE WERKWIJZE BIJ DE VERKOOP VAN UW WONING EN HET VERKOOPTRAJECT:

 1. Deskundig en eerlijk advies inzake de verkoop of verhuur van uw woning of de verzorging van een taxatierapport of financiering..
 2. Een persoonlijke begeleiding bij de verkoop of verhuur van uw woning, waarbij de interactie tussen klant en makelaar centraal staat.
 3. Optimaal gebruik van de moderne verkoopinstrumenten zowel bij u thuis, op kantoor, als op het gebied van het adverteren van uw woning. Wij adverteren in regionale kranten als de Huiskrant, het Eindhovens Dagblad en plaatselijke weekbladen. Daarnaast adverteren wij uw pand op internet op onze eigen website www.henniekunnen.nl, op  www.funda.nl

Het verkooptraject:

 1. Een uitgebreid informerend gesprek met uw NVM-makelaar met een advies op maat gericht op uw persoonlijke situatie
 2. Het bepalen van de vraagprijs na een grondige inspectie van de woning en veldonderzoek bij bv. het kadaster of andere informatiebronnen.
 3. Het opstellen van het publiciteitsplan met het maken van een uitgebreide verkoopbrochure en in overleg met de opdrachtgever een advertentiebord of poster, een advertentie in de etalage van het kantoorpand, adverteren in regionale en/of lokale kranten, internetplaatsing tot aan open dagen en regionale t.v.
 4. Het begeleiden van bezichtigingen om kandidaat-kopers uitgebreid te informeren. In een persoonlijk contact kan de NVM-makelaar er bovendien achter komen welke vervolgstappen nodig zijn om tot een goed eindresultaat te komen.
 5. Het voeren van de onderhandelingen over de verkoopprijs.
 6. Het opstellen van de verkoopovereenkomst.
 7. De afhandeling bij de notaris.
 8. Nazorg; u kunt rekenen op de NVM-makelaar als u na de overdracht van uw woning nog vragen heeft.
 9. Overige diensten, zoals het verzorgen van een taxatierapport van uw nieuwe woning, of de hypotheek voor uw nieuwe woning. Het NVM- taxatierapport wordt door alle geldverstrekkende instellingen erkend.

DE MEERWAARDE VAN EEN NVM-MAKELAAR:

De NVM-makelaar is dé adviseur voor particuliere en professionele opdrachtgevers in alle facetten van de woningmarkt.
Hij kan u van begin tot eind begeleiden bij het verkooptraject van uw woning, met als uiteindelijk doel een vlotte verkoop en een optimaal verkoopresultaat.

NVM-makelaars onderscheiden zich ten opzichte van andere ondernemers in dit vakgebied op grond van kwaliteit, dienstverlening, advies en vakkennis. Ze werken permanent aan verbetering van kennis en kunde door opleidingen, trainingen en deelname aan relevante workshops. Tevens blijft de NVM-makelaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de regelgeving en wetgeving van de overheid en juridische en overige aspecten op het vakgebied van wonen. Hierdoor kan hij een breed scala van diensten aanbieden.
Of het nu gaat om koop/verkoop, huur-/verhuur, nieuwbouw, taxaties, advisering over financiering of onteigening, een NVM-makelaar is de specialist op het gebied van de aan-/ of verkoop van uw woning.

DE VOORDELEN VAN EEN NVM-MAKELAAR OP EEN RIJ:

 1. Landelijk netwerk van ruim 3.600 NVM-makelaars. Via een landelijk computernetwerk kan uw  NVM- makelaar er voor zorgen dat razendsnel bekend is dat uw woning te koop is.
 2. Het enorme bereik van www.funda.nl. Dit is de best bezochte huizensite van Nederland (200.000 bezoekers per dag), waarop u alleen door een NVM-makelaar volledig geplaatst kan worden.
 3. Weten wat er speelt. Een NVM- makelaar wordt door het digitale kenniscentrum van de NVM geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt.
 4. Verplicht naar school. Een NVM-makelaar is verplicht zijn vakkennis op peil te houden.
 5. NVM-Erecode waarborgt kwaliteit dienstverlening. Deze erecode waarborgt deskundigheid, objectiviteit en betrouwbaarheid van elke afzonderlijke NVM-makelaar.
 6. Bescherming van uw belangen. Voor eventuele klachten over een makelaar of vastgoeddeskundige van de NVM kunt u terecht bij de afdeling consumentenvoorlichting van de NVM.
- Flash -

Doorzoek ons aanbod koopwoningen

Woonplaats  
 
Minimumprijs Maximumprijs